Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2021 Crăciun fericit. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2021 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2021 Crăciun fericit tuturor alături de cei dragi 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2021 Craciun fericit 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2021 Craciun fericit! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2021 Craciun fericit!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2021 Bună dimineața! O zi minunată să vă fie a doua zi de Crăciun! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2021 Sa aveti o zi minunata! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2021 Bună dimineața! Ultima săptămână din acest an să fie una excepțională! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2021 LA Multi Ani.Ultima săptămână din acest an corespunde cu ultima zi de Crăciun când sărbătorim pe Sf.Stefan cel dintâi apostol.La mulți ani tuturor celor care poarta numele de Ștefan, multă sănătate și fericire alaturi de cei dragi. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2021 La multi ani celor ce poarta numele ștefan, ștefania, dana, daniel etc! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2021 Bună dimineața! Ultima săptămână din acest an să fie una excepțională! Da, a noastră sa știi ca este. De astăzi suntem in carantină până pe 05.01.22 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2021 21 minute în urmă, Raul G a scris: în urmă cu 7 ore, Fejer Antal a scris: Bună dimineața! Ultima săptămână din acest an să fie una excepțională! Da, a noastră sa știi ca este. De astăzi suntem in carantină până pe 05.01.22 Vă doresc însănătoșire grabnică și noi am trecut prin ea și după aceea am primit diploma de absolvire (certificat verde) De Sfântul Ioan o închideți cu o țuică fiartă. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2021 Vă doresc însănătoșire grabnică și noi am trecut prin ea și după aceea am primit diploma de absolvire (certificat verde) De Sfântul Ioan o închideți cu o țuică fiartă.Mulțumim, chiar ca la anul ma voi sărbători cum se cuvine Sf Ioan 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2021 în urmă cu 2 ore, Raul G a scris: în urmă cu 9 ore, Fejer Antal a scris: Bună dimineața! Ultima săptămână din acest an să fie una excepțională! Da, a noastră sa știi ca este. De astăzi suntem in carantină până pe 05.01.22 Îmi pare rău pentru cele întâmplate! Voi sunteți bine? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2021 Da, ieri am avut un pic de febra si cam atâta...nu trebuie sa iti pară rău căci așa vom avea si noi certificat. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2021 5 minute în urmă, Raul G a scris: avut un pic de febra si cam atâta Insanatosire grabnica Raul! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2021 Insanatosire grabnica Raul! Mulțumesc, astăzi sunt deja in forma maxima 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2021 25 minute în urmă, Raul G a scris: Da, ieri am avut un pic de febra si cam atâta...nu trebuie sa iti pară rău căci așa vom avea si noi certificat. Anul trecut în noiembrie am fost și noi in carantină fără să fim bolnavi. Mi-e mi a fost de folos cele 14 zile, am construit garajul pt. rulotă și mașină. Vă dorim însănătoșire grabnică! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2021 oameni buni și o zi minunată vă doresc! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2021 Bună dimineața! O zi de marți faină să aveți! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2021 O zi minunata va doresc! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2021 Buna seara! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2021 Seara buna ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2021 Bună dimineața! O zi de miercuri minunată să aveți! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri