Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2021 Bună dimineața.. Vă doresc o zi plăcută și relaxantă. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2021 Buna dimineata ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2021 Bună dimineața! O zi de joi excelentă să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2021 Buna dimineata ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2021 oameni buni! Ploaia de azi-noapte s-a transformat in zăpadă umedă până la urmă 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2021 Si la Rosiorii de Vede a nins , can 10cm, doar e IARNA! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2021 Buna dimineata! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2021 Bună dimineața! După ce luăm micul dejun, urcăm spre pârtie! O zi de vineri excelentă să aveți și de acum vă doresc La Mulți Ani!!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2021 Bună dimineața.La Cernavodă-2gr.a stat ploaia, vreme de toamna.Va doresc ca anul care vine să vă aducă multă sănătate și fericire alaturi de cei dragi. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2021 La mulți ani! Întreb și eu moderatorii acestui forum ce se întâmplă cu modificarea/ editarea unui text? Eu am scris un text și am avut unele greșeli/ lipsuri/ completări. Am stat, am citit totul de la capăt și am corectat. Când am vrut să salvez, nu s-a mai putut. De ce? Cum se poate așa ceva? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2021 prieteni și o ultimă zi din acest an minunată! La Mulți Ani sănătoși! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2021 Acum, in ultima zi a anului 2021, doresc sa adresez si eu, colegilor rulotisti, un mesaj de La multi ani! cu sanatate deplina si realizarea tuturor viselor pe care le aveti. Am urmarit, activitatea de pe Forum aproape zilnic si sper ca administratorii sa gaseasc noi formule pentru a capta interesul pentru acesta al cat mai multor rulotisti. Ar fi pacat ca aceasta sursa de inspiratie si invatatura sa mai ramana in conul de umbra in care a intrat in acest an. Mai multa empatie si bunatate sunt esentiale. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2021 Fie ca noul an sa va aduca bucurii, multa sanatate si cat mai multe iesiri. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2021 Cele 20°C de afara sunt simbolul acestor vremuri nebune in care trăiam, fie ca noul an sa aducă din nou liniștitea de care avem atât de mult nevoie. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Scarlat Mihai 84 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2021 Sărbători cu bine , liniștite, sănătate și fericire alaturi de cei dragi sa vă aducă 2022!!!😘🥃 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2021 2022 !! LA MULTI ANI tuturor colegilor rulotisti si nu numai!! Multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor voastre in noul an!!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2021 La multi ani, dragi rulotisti! Vizavi de ce s-a scris mai sus: în urmă cu 10 ore, Mircea a scris: noi formule pentru a capta interesul eu as fi mai dispus sa ma intind la vorba cu noii veniti sau cei care solicita un sfat, daca macar amaratul nostru de regulament ar fi respectat si nu... . Pana atunci, mai rarut, ca e mai dragut! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2021 La multi ani 2022. Fara grade negative din pacate la Subcetate HR. 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2021 Dragi la multi ani si fie ca 2022 sa fie mai bun! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2022 Bună dimineața La Mulți Ani 2022!!!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2022 Neața bună și La Mulți Ani prieteni ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2022 La multi ani 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2022 La multi ani ! Vă doresc un an 2022 cu cât ma multe iesiri memorabile alături de cei dragi ... Toate cele bune de la Timisoara, unde nu este zăpadă și temperaturile sunt ridicate de aproape 10 grade cu plus. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2022 Un 2022 minunat sa aveți, noi avem 20°C si astăzi 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2022 LA MULTI ANI.Dupa ciorba de potroace meritați o Sorcoveala. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri