Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2022 2 minute în urmă, NRLaurentiu a scris: A avut 5 % consum, conform BC, dar si din calcule! A avut vant din pupa si aer conditionat de geamuri deschise/inchise! @Fejer Antal, sa aveti parte de vesti bune! Mulțumesc frumos! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2022 20 minute în urmă, NRLaurentiu a scris: A avut 5 % consum, conform BC, dar si din calcule! A avut vant din pupa si aer conditionat de geamuri deschise/inchise! @Fejer Antal, sa aveti parte de vesti bune! Așa e @NRLaurentiu... Unde mi-o fi fost capul? Cred că am luat-o cu țuica pre devreme 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2022 11 minute în urmă, Daniel P a scris: Cred că am luat-o cu țuica pre devreme E cald afara. Merge o bere rece! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2022 Încerc după-amiază ... Sa se arate puțin soarelel 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2022 în urmă cu 3 ore, Daniel P a scris: La 19% consum, cred ca ai mers cu aerul contitionat si a batut si vantul din față tot drumul Nici Touaregul nu consumă atât!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2022 Și o zi când nu poți ajunge la punctul de lucru... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2022 acum o oră, Fejer Antal a scris: Și o zi când nu poți ajunge la punctul de lucru... Ii trebuie niste incaltari mai potrivite pentru coclauri, decat pentru sosele! Am vazut ca ai biroul prin natura de cele mai multe ori. Zi'i lu' sefu' sa puna niste BF Goodrich -uri si scapati de lopata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2022 în urmă cu 1 oră, NRLaurentiu a scris: Ii trebuie niste incaltari mai potrivite pentru coclauri, decat pentru sosele! Am vazut ca ai biroul prin natura de cele mai multe ori. Zi'i lu' sefu' sa puna niste BF Goodrich -uri si scapati de lopata! Am încercat și cu lanțurile de zăpadă puse, însă prin troienele de 70-80 de cm nu trece... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2022 Salut @Fejer Antal în urmă cu 21 ore, Fejer Antal a scris: .... am ajuns cu bine acasă. La graniță a fost coadă de câteva sute de metri, și cam o oră a durat până am trecut! Coada la intrare acum in perioada asta, mai rar. La intrare, te-au intrebat ceva despre "Formularul digital pentru intrarea în Romania" ? Vreau la .... munte /schi. Stiu ca pentru Austria e nevoie de Formularul / Detalii- aici. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2022 5 minute în urmă, Mihai-Arad a scris: Salut @Fejer Antal Coada la intrare acum in perioada asta, mai rar. La intrare, te-au intrebat ceva despre "Formularul digital pentru intrarea în Romania" ? Vreau la .... munte /schi. Stiu ca pentru Austria e nevoie de Formularul / Detalii- aici. Salut @Mihai-Arad ! La intrare in țară cum am scris mai sus era coadă de câteva 100 de m. Vameșul Ungariei a întrebat unde am fost și a luat numai cărțile de identitate, pe care le-a înregistrat! Vameșul nostru a cerut acatele de identitate și certifitele de vaccinare pe care le-a înregistrat, altceva nimic! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2022 Buna seara ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2022 Bună dimineața, o zi de vineri scurtă și ușoară și un week-end minunat vă dorim tuturor ❗ Frigul își cam face de cap la Târgu Mureș... și din nou temperaturile scad și sunt -7° C care se simt ca -12° C. 🤦♂️ 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2022 Bună dimineața! Și la Sfântu Gheorghe se menține frigul -6 grade Celsius! O zi de vineri ușoară să aveți un weekend relaxant! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2022 Bunadimineața.La Cernavodă -4gr senin, soare.Voi face un drum până la Medgidia, să mai încarc bateria mașinii.Va doresc un weekend frumos. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2022 oameni buni și weekend minunat vă doresc și eu! Dimineață a fost ger și la Letca Nouă, - 6 °C. Acum a iesit soarele si se anunță o zi frumoasă 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2022 Biroul meu.... și în -8, 6grade Celsius îmi place! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2022 Buna ziua , o zi minunata va doresc! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2022 Seara buna !⁸ 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2022 Bună dimineața tuturor și o zi de sâmbătă minunată să aveți ❗ La Târgu Mureș... cer închis, -4° C care se simt -7° C și după cum arată barometrul, nu se văd șanse de vreme mai bună. Nu neapărat că e urâtă, dar e altceva când ai.... măcar puțin soare de dimineață. Nu❓ Același bulevard al Cetății.... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2022 Buna dimineata ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2022 Bună dimineața! Și la Sfântu Gheorghe avem vreme închisă cu -8 grade Celsius! O zi de sâmbătă excelentă să aveți și un weekend de neuitat! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2022 Bună dimineața, la noi senin cum de altfel este de 2 luni încoace. Maine sunt exact 2 luni de la ultima precipitație, iar prognoza lunii spune ca ads va fi până in martie. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2022 Bunadimineața.La Cernavodă+4gr, senin.Va doresc o sâmbăta frumoasa. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2022 Buna ziua si la Rosiori de Vede vreme de primăvară. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2022 Seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri