Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2022 Bună dimineața! O zi de marți frumoasă să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2022 Bună dimineața și de aici 🇬🇷 😉, sau mai bine spus kaliméra și vă dorim o zi de marți minunată ❗️ 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2022 Buna dimineata! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2022 Bună dimineața! O zi de miercuri excelentă să aveți! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2022 Kaliméra❗️ Vă dorim o zi de miercuri minunată ❗️ 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2022 Buna dimineata! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2022 Zi placuta sa avem! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2022 Seara buna dragi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2022 Noapte bună din minunata Elada❗️ 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2022 Bună dimineața! O zi de joi superbă vă doresc tuturor ori unde v-ați afla! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2022 Distracție plăcută @Ovidiu-Betty și drumuri bune! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2022 Bună dimineața vă spunem și vă dorim o zi de joi minunată ❗️ 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2022 în urmă cu 3 ore, Fejer Antal a scris: Distracție plăcută @Ovidiu-Betty și drumuri bune! Mulțumim frumos Anty❗️ 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2022 Buna dimineata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2022 Salutari din camping Panorama, Rucar! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2022 Salutare @Ovidiu-Betty Mdaaa, ...ai plecat, fara "sa-mi soptesti" ? Dar, vine si randul meu ... in curand. (de doua saptamani sunt intr-o mica vacanta!) Vacanta placuta si ... relaxare maxima. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2022 în urmă cu 9 ore, NRLaurentiu a scris: Salutari din camping Panorama, Rucar! Salutare @NRLaurentiu Vacanta placuta! Relaxare maxima! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2022 Noapte bună! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2022 Bună dimineața! O zi de vineri ușoară să aveți! Distracție plăcută și drumuri bune colegilor care sunt ieșiți cu sau ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2022 Buna dimineata! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2022 BBună dimineața vă spunem și noi, vă dorim o zi de frumoasă și un week-end minunat❗️ 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2022 , weekend minunat și vacanțe frumoase va doresc prieteni ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2022 @Mihai-Arad , @Fejer Antal multumim frumos! Am incercat sa mai urc o poza, dar da rateuri site-ul... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2022 în urmă cu 17 ore, Mihai-Arad a scris: Salutare @Ovidiu-Betty Mdaaa, ...ai plecat, fara "sa-mi soptesti" ? Dar, vine si randul meu ... in curand. (de doua saptamani sunt intr-o mica vacanta!) Vacanta placuta si ... relaxare maxima. Salutare Mihai și mulțumim ❗️ Nu am șoptit nimic pentru că am venit cu pișpirica Ypsilon, urmând ca mâine să părăsim Thassos-ul și să revenim la ieșirile de week-end cu Portocala mecanică. 😀 Azi a fost zi de shoping suveniruri, o cafea grecească și un frappe gustos pe malul mării, un soutzukaki (parcă așa scria în meniu)😀 cu bugiurla și mai târziu... împachetat bagajele. 🥺 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2022 Buna seara. Vacante si weekend placut tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri