Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2022 Buna dimineata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2022 Tuturor... o zi de miercuri excelentă❗️ 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2022 Salutare, Nici nu se simt pe malul marii. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2022 Seara buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2022 Bună dimineața! O zi de joi faină să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2022 Buna dimineata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2022 O zi de joi excelentă... vă dorim❗️ 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2022 Seara buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2022 Bună dimineața! O zi de vineri ușoară să aveți! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2022 Buna dimineata! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2022 (modificat) Bună dimineata ... ridicam ancoră , și o luam din loc. Impresia despre acest loc? 🤔 Una buna. Cu siguranță voi mai reveni. Cu siguranță îl Recomand celor care cauta liniștea. Luna & marea Modificat 9 Septembrie, 2022 de Mihai-Arad 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2022 Bună dimineața vă spunem și noi, vă dorim o zi de vineri scurtă și un week-end cât mai reușit❗️ 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2022 11 minute în urmă, Mihai-Arad a scris: Luna & marea Minunat Mihai❗️🤗 Mulțumim pentru fotografiile astea frumoase❗️ Concediu plăcut în continuare❗️ 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2022 Mulțumesc @Ovidiu-Betty ... Parcare publica, imensa, paralel cu marea. Bine, eu ocup 2 locuri cu "garsoniera", dar guarda civile (politia) trece și ma ignora. Se pare că-i tolerata greșeală mea. Sa zicem. Asta seara voi dormi exact aici. 😀 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2022 Seara buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2022 Buna seara. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2022 Buna dimineata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2022 Bună dimineața! O zi de sâmbătă minunată să aveți! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2022 Bună dimineața❗️ Vă dorim tuturor o zi de sâmbătă cât mai reușită. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2022 Salutare, Am avut o noapte f. liniștită. Doar valurile marii se auzeau. Dimineața, o ceata de pescăruși m-au trezit. Era sa zic pițigoi, dar pe aici nu-s. Asa ca am plecat la 300 m după Baguette pt mic dejun și fuga la balaceala. Vreau sa profit din plin de mare, ☀ și timpul pe care-l petrec aici. 😀 După masa de prânz, decidem dacă mai stam aici sau ridicam ancora. Țintă noastră în acest sejur este cât se poate spre sud. Pina unde, nu știu. Știu ca la Playa Perchelles TREBUIE sa ajung. Amintirile frumoase ma răscolesc. Mi-au marcat vacanta 2021. O sâmbăta frumoasa va doresc tuturor (chiar și celor ascunși tăcuți în fata monitorului). Singur pe parcare, departe (200m) de autorulotistilor. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2022 Vacanta plăcută! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2022 Seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2022 Bună dimineața! O duminică relaxantă să aveți! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2022 Va salut de pe Coasta Blanca - Alicante Minunata plaja, ... Nu se vede unde incepe și unde se sfârșește. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2022 O duminică binecuvântată tuturor❗️ 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri