Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2022 Bună dimineața tuturor vă spunem și noi și vă dorim o zi de marți... cu reușite❗️ La Târgu Mureș "doar" -6° C și depunere de chiciură. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2022 Bună dimineața! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2022 Seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2022 Bună dimineața vă spunem tuturor și vă dorim o zi de miercuri frumoasă❗️ 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2022 Bună dimineața! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2022 Bună dimineața! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2022 Seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2022 Bună dimineața! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2022 Bună dimineața vă spunem tuturor și și noi și vă dorim o zi de joi cât mai frumoasă❗️ 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2022 Zi placuta si drumuri bune! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2022 Bună ziua. O zi de joi excelentă să aveți!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2022 Seara buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2022 Seara bună prieteni și spor la pregătirile de sărbători! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 23 Decembrie, 2022 Bună dimineața vă spunem tuturor, vă dorim o zi de vineri plină de liniște și un week-end cu bucurie și fericire alături de toți cei dragi❗️ 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 23 Decembrie, 2022 Bună dimineața vă dorim și noi! O zi de vineri ușoară și spor la pregătiri sărbătorești! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 23 Decembrie, 2022 Bună dimineața! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 23 Decembrie, 2022 Seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 23 Decembrie, 2022 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2022 Bună dimineața! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2022 Bună dimineața! Spor la pregătiri, noi facem ultimele retușuri și după care așteptăm pe Moș să ne aducă ceva surprize sub brad. Sper să aibă și atelaj pentru drumuri fără zăpadă, că la noi nici urmă de ea. Crăciun fericit! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2022 Bună dimineața la Moș Ajun 💫 și dorim tuturor ca această zi de sâmbătă, premergătoare nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos să vă fie plină de bucurii alături de toți cei dragi strânși în jurul bradului și plină de bunătăți pe masa de Crăciun❗️🎄🎁🍾🥂 Crăciun fericit❗️🎄🎁🍾🥂 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2022 Salutare Una peste alta, ... eu nu cred in Mos Craciun. Zilele trecute mi-am botezat portofelul "Mos Craciun", asa ca eu sunt ala care face cadouri (bine, atunci cand primesc SMS, scrisori cu cerinte, ...). Brad, n-am ... mi l-au furat din curte (niste "xxxx"). Nu i-am reclamat si nici nu-s suparat pe faptasi. Stiu, ca n-am luat ca au, ba din contra; l-au luat ca n-au. L-au luat sa faca o bucurie celor mici (care inca mai cred in vise cu Mos, printi si printese). Este ziua de Craciun: Fiti (mai) buni. Fiti buni unii cu altii. Oferiti din putinul vostru si celor nevoiasi... Craciunul este despre familie, bunatate si DRAGOSTE. Craciun Fericit va doresc tuturor. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2022 Buna seara si Craciun fericit 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2022 Seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2022 Bună dimineața! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri