Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2023 Bună dimineața! O zi de luni ușoară să aveți și o săptămână cu multe realizări! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2023 Bună dimineața ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2023 Noapte buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2023 Bună dimineața! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2023 Din păcate astăzi nu este o buna dimineața deloc pentru noi.Avem daune quantificate în cca 4000 euro. Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2023 WOW .... a fost ceva grindina vad... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2023 WOW .... a fost ceva grindina vad... Din păcate da, acelea sunt dor daunele l rulotă, nu mai vorbim de mașini, casă și grădină Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 668 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2023 Ups, @Raul G îmi pare rău pentru voi! Sunteți plecați în vacanță? Am văzut că a mai fost ceva foarte nasol într-un camping din Croația. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2023 Ups, [mention=3832]Raul G[/mention] îmi pare rău pentru voi! Sunteți plecați în vacanță? Am văzut că a mai fost ceva foarte nasol într-un camping din Croația. Nu, suntem acasă Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2023 Salut @Raul G Imi pare rau sincer pentru cele intamplate. Important este ca voi sa fiti sanatosi restul se rezolva! Daca te putem ajuta cu ceva nu ezita sa ne scrii! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2023 Salut [mention=3832]Raul G[/mention] Imi pare rau sincer pentru cele intamplate. Important este ca voi sa fiti sanatosi restul se rezolva! Daca te putem ajuta cu ceva nu ezita sa ne scrii!Mulțumesc mult pentru solidaritate, am contactat dealerul Knaus pentru geamuri, peretele lateral costă enorm de mult pentru a a mă gândi să îl schimb Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Stefan 20 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2023 Ce ghinion, ajungem de nu mai ieșim din casa pana nu consultam 2-3 aplicații de vreme. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2023 Seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2023 Bună dimineața! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2023 Bună dimineața! O zi de miercuri frumoasă să aveți fără evenimente neplăcute! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Roland Stanciu 299 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2023 în urmă cu 21 ore, Raul G a scris: Nu, suntem acasă Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk Nu ati putut pune ceva pe ea? Si la mine rulota sta in aer liber, dar pun pe ea o prelata. Protejeaza cat de cat. Pana acum nu am avut probleme. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2023 Nu ati putut pune ceva pe ea? Si la mine rulota sta in aer liber, dar pun pe ea o prelata. Protejeaza cat de cat. Pana acum nu am avut probleme.Și a mea sta sub prelată, a fost dată jos pt că ne pregătim de vacanță.Ieri grindina a fost mai mare decât un ou, nu ar fi protejat-o nici mama prelatelor. Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2023 Seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2023 Bună dimineața! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2023 Seara buna dragi rulotisti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2023 Bună dimineața! O zi de vineri ușoară să aveți și un început de weekend așa cum doriți! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2023 Bună dimineața! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.828 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2023 Salutare Un week-end placut tuturor! *** @Raul G imi pare rau pentru cele intamplate. Important e ca voi sunteti bine. NATURA s-a dezlantuit in toata Europa; pagube imense (vezi Grecia, Croatia, Bosnia...etc) Si eu mi-am facut probleme, dar autorulota mea, a rezistat eroic (in prima linie). Caroseria (structura) e GFK. Eu, NU as investi 4.000 euro in reparatie (trapa, geamuri, DA). As folosi-o mai departe, daca nu are infiltrati apa. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2023 Seara buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2023 Week-end minunat va doresc! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri