Raul G 2.918 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2023 Salutare Un week-end placut tuturor! *** [mention=3832]Raul G[/mention] imi pare rau pentru cele intamplate. Important e ca voi sunteti bine. NATURA s-a dezlantuit in toata Europa; pagube imense (vezi Grecia, Croatia, Bosnia...etc) Si eu mi-am facut probleme, dar autorulota mea, a rezistat eroic (in prima linie). Caroseria (structura) e GFK. Eu, NU as investi 4.000 euro in reparatie (trapa, geamuri, DA). As folosi-o mai departe, daca nu are infiltrati apa. Geamurile și obloanele trebuiesc schimbate obligatoriu, problema este ca înainte de octombrie nu sunt disponibile geamurile, obloanele vin săptămâna viitoare Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Roland Stanciu 299 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2023 Seara bună din camping Vuurplaats - Fundul Moldovei. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2023 Bună dimineața! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2023 Seara buna dragi rulotisti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2023 Bună dimineața! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2023 O duminica minunata sa aveți! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2023 Duminica placuta si drumuri bune ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2023 Bună ziua vă dorim și noi. Tocmai am traversat Transalpina cu noua achiziție! Este vorba de un BMW K1200 LT . 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.828 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2023 Salutare în urmă cu 7 ore, Fejer Antal a scris: [...] Tocmai am traversat Transalpina cu noua achiziție! Este vorba de un BMW K1200 LT @Fejer Antal Felicitari! Cea mai buna alegere pt o iesire "rapida" la sf.de saptamana! Libertate e cuvantul care o defineste! Ai nr inmatriculare de Bulgaria? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2023 2 minute în urmă, Mihai-Arad a scris: Salutare @Fejer Antal Felicitari! Cea mai buna alegere pt o iesire "rapida" la sf.de saptamana! Libertate e cuvantul care o defineste! Ai nr inmatriculare de Bulgaria? Este înmatriculată în România. La primărie este trecut pe numele meu și urmează să trecem și la poliție! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2023 Seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Roland Stanciu 299 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2023 în urmă cu 9 ore, Fejer Antal a scris: Bună ziua vă dorim și noi. Tocmai am traversat Transalpina cu noua achiziție! Este vorba de un BMW K1200 LT . Deci nu sunt singurul rulotist-motociclist de aici: Asfalt uscat dl. Antal! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2023 Buna dimineata. O saptamana excelenta sa avet! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2023 în urmă cu 20 ore, Fejer Antal a scris: Bună ziua vă dorim și noi. Tocmai am traversat Transalpina cu noua achiziție! Este vorba de un BMW K1200 LT . Felicitari@Fejer Antal Drumuri bune si distractie multa 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2023 Bună dimineața! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2023 Un început de săptămâna minunat va doresc! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2023 Seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 1 August, 2023 Bună dimineața! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 1 August, 2023 Seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 2 August, 2023 Bună dimineața! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 2 August, 2023 Seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 3 August, 2023 Bună dimineața! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 3 August, 2023 Bună seara tuturor... în sfârșit în CONCEDIUUUUUUU❗️🥳 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.828 Semnalează Publicat 3 August, 2023 Salutare 10 minute în urmă, Ovidiu-Betty a scris: ... în sfârșit în CONCEDIUUUUUUU ! @Ovidiu-Betty Concediu placut ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 3 August, 2023 Mulțumim @Mihai-Arad❗️ 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri