Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 9 Octombrie Bună dimineața! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 19 Octombrie Salutare , ... inactivitate?! Ce se intampla cu acest mult laudat forum? Cine (ne-) a stins becul si-a inchis usa? Dar, ... una peste alta va doresc un sfarsit de saptamana placut cu mult soare (p'acolo pe unde apare)! Ma pregatesc de cosmetizarea autorulotei pentru "hibernare". Pentru mine sezonul de ruloteala (?) s-a incheiat! Cosmetizarea consta in: - curatenie in interior (debarasarea dulapurilor, pat + lenjerie). Dulapurile raman intre-deschise. Golirea lichidelor (incl. din boiler si capul de dus), aerisirea instalatiei. Capacul rezervorului de apa ramane deschis pentru a permite rezervorului sa se usuce complet. Clapa de la toaleta, deasemenea. Decuplarea buteliilor de gaz, si depozitarea lor (acasa intr-un loc adecvat). Golirea portbagajului de accesorii (cabluri, scaune, masa, umbrela ... etc) - Exterior, spalare adecvata si "control ochiometric" (starea lacului, a imbinarilor, ... panourilor FV, gura-aerisire 'ciuperca', antena SAT, ... etc). Lubrifierea garniturilor, chederelor cu silicon spary (recomand sa lubrifiati si canelurile de-a lungul carora se misca geamurile laterale). Reglarea ev. adaugare presiune in anvelope (valoarea max. admisa). Lichid antigel ptr sistemul de spalare a parbrizului. Alimentarea cu diesel (Full!). Autorulota va sta la hibernare pina in 01.04.2024 (pfuuuii, o perioada lungaaaa!) 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 21 Octombrie Bună dimineața! O săptămână minunată să aveți și succes în toate! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 21 Octombrie Salutare @Mihai-AradD in păcate în perioada trecută nu prea am avut timp să intru zilnic pe forum. Intrăm odată de două ori pe săptămână și curățam postările neconforme. Lumea cam uită să mai împărtășească ieșirile, noutățile, problemele și rezolvarea lor, ect... Referitor la hibernarea autorulotei , pentru noi abia acum incepe sezonul. Timp de vară nu prea avem șanse la ieșiri lungi și nici la scurte. Personal mi-e îmi place mai mult iarna. Sper că anul asta să avem parte și de zăpadă pentru mai mult timp, că să putem merge la schi. Toate cele bune și spor la organizarea concediului pe anul viitor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 22 Octombrie Salutare La 21.10.2024 la 8:00, Fejer Antal a scris: [...] Lumea cam uită să mai împărtășească ieșirile, noutățile, problemele și rezolvarea lor, ect... Iarna (lunile cu temperaturi scazute: Noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie) , as vrea sa le petrec prin Spania & Portugalia (Maroc). Pina atunci, ... am rabdare (1-2 ani). 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 4 Noiembrie Pentru administrator. Altfel nu puteam introduce atasament in formularul de contact. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 4 Noiembrie 6 minute în urmă, NRLaurentiu a scris: Pentru administrator. Altfel nu puteam introduce atasament in formularul de contact. Salutare. Acum mă ocup de... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 4 Noiembrie în urmă cu 1 oră, Fejer Antal a scris: Salutare. Acum mă ocup de... Ah, nu, nu tot tu, azi! De aceea am am scris la contact si nu aici. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 5 Noiembrie Bună dimineața o zi faină să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Noiembrie Bună dimineața! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 Noiembrie Bună dimineața! Un început de weekend frumoasă să aveți! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri