Mircea 4.985 Semnalează Publicat 1 Ianuarie La multi ani! Rulotisti si nu in ultimul rand celor care poarta numele Sf. Vasile cel Mare. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 4 Ianuarie LA MULTI ANI 2025, multa sanatate, bucurii si impliniri tuturor colegilor nostri !!!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 6 Ianuarie La Mulți Ani!!!! Prima ieșire în 2025! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.976 Semnalează Publicat 6 Ianuarie în urmă cu 1 oră, Fejer Antal a scris: Prima ieșire în 2025! Felicitari! Noi n-am vazut nici fulgii! 😁 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 7 Ianuarie La multi ani colegelor si colegilor care poarta numele Sfantului Ioan Botezatorul. Doresc sa multumesc si colegilor pe care i-am reantalnit pe Forum , dar si celor noi care s-au inscris in ultimii ani si care imi urmaresc postarile. In curand voi deschide Ghidul de calatorie din vara lui 2024. Sper sa fie de folos rulotistilor care calatoresc prin frumoasa noastra tara si sa-i orienteze spre destinatii deosebite. Sa auzim numai de bine. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 7 Ianuarie Bună seara! După prima ieșire a urmat prima cosmetizare. Așteptăm următoarea ieșire undeva lângă o pârtie de schi! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 17 Ianuarie Bună dimineața! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 18 Ianuarie Bună dimineața! Weekend minunat să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat luni la 15:36 Salutare, salutare Pfuiii .... bate vantul p'aici! Lumina-i stinsa, ... inactivitate! Slaba, foarte slaba activitate pe forum. Cititori multi dar, ... tăcuţi. O zi buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.141 Semnalează Publicat marţi la 16:07 Seara buna ! Noroc cu Antal, ca este omniprezent.Bravo. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat marţi la 17:16 acum o oră, Ilie Minea a scris: Seara buna ! Noroc cu Antal, ca este omniprezent.Bravo. Asa-i ... @Fejer Antal Pasiune, devotament si profesionalism. Felicitari! Oricum, am pentru el NUMAI cuvinte de lauda. Bravo! Singurul moderator prezent! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat marţi la 17:40 Mulțumesc! Cred că este prima apreciere de când sunt moderator! Mulțumesc! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat ieri la 07:18 Bună dimineața! O zi de marți excelentă să aveți! La Sfântu Gheorghe parcă este primăvară! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri