Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 10 August, 2015 Salutari!O zi buna sa aveți ( răcoroasă) ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 August, 2015 Salutari din Italia, de la o cafea un pic mai intarziata!Numai bine si drumuri bune sa aveti! Distractie, cat cuprinde! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 August, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Doru.b 10 Semnalează Publicat 10 August, 2015 O zi racoroasa. Salutari de la Tuzla Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 August, 2015 App, cum este locatia, apa, cam cum se sta cu tantarii la Tuzla? Din 22 voi fi si eu prezent acolo! Daca ajuta bunul Dumnezeu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Doru.b 10 Semnalează Publicat 10 August, 2015 Eugen, plaja este OK. Apa calda. Acum bate vantul si sunt valuri mari. Tantari foarte putin spre deloc.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 August, 2015 Multumesc! Vreme buna in continuare!Toate cele bune! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 August, 2015 Este posibil sa vada elementele diacritice si indruma spre rezolvare, cred. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 August, 2015 (modificat) Apropo, vad aceeiasi semnalizare si pe un alt forum, dar nu si pe facebook!Interesant, n-am observat acest lucru pana acum!Crezusem ca doar aici!Uite si la motooul meu ma semnalizeaza cuvantul "limite"! O fi din cauza spatiului intre cuvant si virgula? Am sa modific sa vad dupa! Modificat 10 August, 2015 de Eugen.D Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 August, 2015 Da, am anulat spatiul intre cuvantul limite si virgula si nu ma mai semnalizeaza! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 August, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator Semnalează Publicat 10 August, 2015 Browserul de navigare poate avea capacitatea de a verifica ortografia. Nu e de la site-uri. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 August, 2015 Browserul de navigare poate avea capacitatea de a verifica ortografia. Nu e de la site-uri. Pe facebook de ce nu o face? Si nici aici nu am vazut pana acum... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator Semnalează Publicat 10 August, 2015 Editorul de text de pe Facebook e mult mai restrictiv şi din cauza asta. De exempu pe facebook nu poţi să scrii îngroşat, înclinat ori să adaugi alte stiluri ale textului, editorul lor de text nu permite un schimb de date cu browserul aşa cum o face editorul de text al forumului. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 11 August, 2015 Am inteles.Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 11 August, 2015 Salutari din Italia, de la o cafea un pic mai intarziata!Numai bine si drumuri bune sa aveti! Distractie, cat cuprinde! Salutari!Frumos peisajul , Eugen. Hei mai avem un șef? Marios? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Doru.b 10 Semnalează Publicat 14 August, 2015 Buna dimineata. La mare e bine. Briza adie, marea e linistita .... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 August, 2015 Sunteti fericiti...nu va pasa de canicula. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Doru.b 10 Semnalează Publicat 14 August, 2015 Insa, cum tot ce este frumos se termina repede, maine plecam spre casa. Dar vacanta continua Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 18 August, 2015 Salut!Moscova are aceeași ora ca Bucureștiul , deocamdata Ce face' colegii? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 August, 2015 Salut!Eu unul sunt cu corectarile prin forum.... deoarece mai sunt colegi care sa grabesc sa posteze si nu verifica ce scriu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 August, 2015 neatza! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 20 August, 2015 Buna sa-ti fie ziua, asa cum iti este si cautatura! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 20 August, 2015 Buna dimineata ! O zi frumoasa va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 20 August, 2015 Daca tot stam la o cafea, ca sa zic asa, ce poti sa spui despre o Rulota Caravelair Bamba de Luxe din 1997 ? Buna dimineata si tie , Gabriel! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri