Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2015 Buna seara rulotistiilor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2015 (modificat) Buna seara, bine ne-am regasit ! La voi cum e vremea? La Galati "toarna cu cofa". Modificat 12 Septembrie, 2015 de costica V. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2015 In Craiova este placut si senin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2015 La noi maine au promis "astia" ca va fi frumos. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2015 Buna seara, rulotisti! La Bucuresti a fost o dupa-amiaza frumoasa si acum e o seara placuta. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2015 Buna- dimineata, rulotisti! La Bucuresti este cer senin si un soare superb. Va invit la drum! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2015 Buna seara, romani ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2015 Buna seara si tie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2015 Buna seara la toti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2015 Buna seara dragi prieteni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2015 Buna dimineața! Ce faceți? Sunteți pregătiți de școala? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2015 Poate pentru scoala de corectie Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2015 Cam târziu pentru școala de corecție , Viorele Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2015 Tarziu, tarziu, dar poti sa sti Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2015 (modificat) Buna seara. Stiti vorba: ''niciodata sa nu spui niciodata" apropo de postarea lui @Viorel de mai sus!Cred ca la aceasta ora, deja ati aflat ca sa stins din viata C.V.Tudor.Azi la ora 18.30.D-zeu sa-l odihneasca! Modificat 14 Septembrie, 2015 de costica V. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2015 Buna dimineața! Avem pe cineva aici? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2015 Buna dimineata, Razvane si la toti colegii care se uita pe Forum! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2015 Neața ' Mircea ! Sa ai o zi frumoasa! Aici in Rusia azi avem parte de Soare si 23 de grade. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2015 Si la Ploiesti este un soare prietenos si 20 grade. Iti doresc o zi plina de satisfactii! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2015 Salut!Acum o ora nu, acum da. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 19 Septembrie, 2015 Stimati colegi! Maine voi face un anunt de maxima importanta! Fiti cu ochii pe Forum! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2015 @mircea nu am dormit toata noaptea cu gandul la anuntul tau Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2015 Dragi colegi!Va anunt cu deosebita placere si bucurie ca, incepand de ieri dimineata, am devenit : RULOTIST ADEVARAT, CU DIPLOMA. AM CUMPARAT, IN SFARSIT, RULOTA MULT VISATA! Masa, felicitarile si dansul , vor avea loc cu ocazia primei iesiri in natura pe campiile patriei.Multumesc pe aceasta cale tuturor colegilor care mi-au dat sfaturi bune, asfel incat am facut o alegere in cunostinta de cauza. Nu in ultimul rand, multumesc acestui Forum minunat si colegilor care i-au dau viata , pentru ca exista si existati.Urmeaza sa deschid in sectiunea de prezentare rulota mea, un subiect pe aceasta tema. Pana atunci ... suspans! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2015 Multumim si noi ca ai dorit sa fi membru in aceasta comunitate, iar referitor la urarile adresate rulotei, le facem in sectiunea respectiva! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2015 (modificat) Ehei Mircea! Ai stat, ai stat te-ai documentat pana ai aflat si pe urma ai cumparat ceva ce tie drag Modificat 21 Septembrie, 2015 de Drinovan Ovidiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri