Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2015 , tuturor rulotistilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2015 dragi colegi rulotisti care mai suntem pe forum, si prea departe pentru a fi impreuna la Iepuresti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2015 si bine a-ti revenit (pe forum!) mai plimbaretilor, ca tare mai eram singur pa aici! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2015 "Bre", la noi refacerea se face cu moare, la voi cu ce se face? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2015 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2015 Nu vreau sa fiu modest insa dau bine rau in poze................. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2015 bine ne-am regasit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2015 în urmă cu 15 ore, MARIUSGEORGE a scris: Nu vreau sa fiu modest insa dau bine rau in poze... Daca tot dai bine in poze, si este adevarat, de ce nu-ti pui tu o poza " buna rau " la profil ? Asta ca sa te vada comunitatea, de cate ori postezi ceva cu ...modestie Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2015 Si bine v-am regasit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2015 în urmă cu 9 ore, mircea a scris: Daca tot dai bine in poze, si este adevarat, de ce nu-ti pui tu o poza " buna rau " la profil ? Asta ca sa te vada comunitatea, de cate ori postezi ceva cu ...modestie Bine asa? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2015 si gustoasa sa va fie cafeluta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2015 @MARIUSGEORGE, e buna rau, poza, evident Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2015 (modificat) buna Domnilor. Un week end minunat. Modificat 20 Noiembrie, 2015 de mihailescu cornel Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2015 , bine v-am regasit!! Va doresc un weekend placut!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2015 Buna seara, daca sunt colegi la Cheia va rog sa spuna prezent, ca sunt prin preajma.Poate bem un spritz. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2015 rulotisti! S-aveti o noapte linistita! ANUNT. Cine imi acorda, dar pe merit, a 64-a apreciere, prin care egaleaza varsta pe care o am acum, primeste din partea mea un bidon de vin, din ala negru si bun. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2015 Pe merit este Mircea. Observ ca te implici in acest forum si o meriti din plin. Cu stima Cornel Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2015 @mihailescu cornel, multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ai adresat. Acum, chiar ca m-ai pus in incurcatura. Va trebui sa pun bidonul la pastrare pana vii in tara. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2015 ha, ha, ha.lasa ca daca te dai la el ( bidonul) o sa vin eu cu ceva de pe aici. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2015 Stii, chear m-am intrebat, or fi spaniolii asa focosi si datorita vinurilor renumite pe care le au, sau este doar efectul climei ? Tu ar trebui sa stii! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2015 Eeee, focosi. Prin filme poate sunt. Vinuri intradevar au..si bune si mai putin bune si la preturi chiar foarte mici in raport cu Romania. Iar cu clima ..poate ceva mai in jos de unde sunt eu..La mine aici unde locuiesc (Lerida) e cam racorica, acum in jur de 15 ziua si cam 5-6 noaptea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2015 Am inteles. Afara-i vopsit gardu', inauntru-i leopardu'! Cat priveste bidonul, stai linistit ca nu ma dau la el. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri