Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2015 Noapte buna tuturor, pe maine oameni buni. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2015 La Craiova, cerul este format pe ploaie Oricum, cafeluta este binevenita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2015 La Turnu Severin a plouat, acum s-a oprit, dar cu siguranta va mai ploua pt ca cerul este inchis.E vreme de mesterit in interiorul rulotei . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2015 Neata oameni buni, in Lerida e soare in jur de 14 gr C. E bine de o cafea la terasa. O zi minunata sa aveti. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2015 Felicitari domnilor. Eu unul, berea o dau la vara, rece si buna. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2015 Felicitari tuturor participantilor pentru efortul depus. Si eu dau o bere, cand ne intalnim.@Mihai PATRULETE, tie, cu dedicatie cantecul popular: "Din bucata mea de paine/ am hranit un om si-un caine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2015 si bine v-am regasit! BRAVO, vad multa "actiune" pe aici!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2015 Rectificare : @Ionel G, tie, cu dedicatie cantecul mentionat mai sus, pentru gestul umanitar pe care l-ai facut. Daca puneai si ceva carnitza alaturi, pomana era completa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2015 Chiar e de meditat la aceste profunde adevaruri DIN BUCATA MEA DE PAINEAM HRANIT UN OM SI-UN CAINEOMUL AZI M-A PARASITSI S-A DUS, N-A MAI VENITCAINELE MA RECUNOASTEOMUL NU MA MAI CUNOASTECAINELE MI-E CA UN FRATEMA PAZESTE CU DREPTATEEU IL BAT, IL SCOT AFARASARE GARDUL, VINE IARALATRA ZI SI LATRA NOAPTEMA PAZESTE PAN LA MOARTEOMUL RAU SI DUSMANOSCARE ITI VORBESTE FRUMOSITI VORBESTE-N FATA BUNEDAR IN SPATE DA IN TINECE AI OMULE CU MINECA NU-TI FAC NICI RAU, NICI BINE??CAND AM BANI SI O DUC BINETOATA LUMEA-I NEAM CU MINECAND N-AM BANI SI O DUC RAU NU MI-E NEAM NICI NEAMUL MEUSI ACUM, TE-NTREB PE TINECARE-I OM SI CARE-I CAINE??? Interpretare : Ionela Prodan Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 23 Noiembrie, 2015 Au fost mici probleme cu un upgrade la o noua versiune a forumului. Acum totul este ok. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 23 Noiembrie, 2015 Salutari! Ma speriasem, nu mai reuseam sa deschid nici o pagina. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 23 Noiembrie, 2015 Asa este, dar a fost ceva de moment. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 23 Noiembrie, 2015 @Viorel totul e bine, cand se termina cu bine!! bine v-am regasit!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 23 Noiembrie, 2015 Liniste si pace Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 23 Noiembrie, 2015 Salutari! Ce faceti oameni buni? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 23 Noiembrie, 2015 Uite, admiram rulota lui Radub pe care tocmai a cumparat-o din Olanda. O bijuterie pe roti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Noiembrie, 2015 Salutare, pe aici sa vedem ce mai spune lumea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai PATRULETE 0 Semnalează Publicat 23 Noiembrie, 2015 Salutare salutare , despre ce vorbim noi oare? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 24 Noiembrie, 2015 STIRE BOMBA! Un tip pe nume Gabriel urmeaza sa construiasca, cu Fonduri Europene, PRIMA FABRICA DE RULOTE din Romania. In 2017 vom vedea pe piata prima rulota romaneasca. Cine mai afla noutati, sa ne spuna si noua. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 24 Noiembrie, 2015 Da am vazut si eu la tv stirea asta.Bine-ar fi!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 24 Noiembrie, 2015 O stire TV , deocamdata, dar vom mai auzi despre acest subiect. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator Semnalează Publicat 24 Noiembrie, 2015 Firma se cheama Tracia Caravan.A castigat un proiect prin fonduri europene, intocmit de firma mea, pentru construirea si omologarea primei rulote de fabricatie romaneasca.Pe trei decembrie se va da publicitatii castigatorul proiectului de design. Tracia Caravan Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 24 Noiembrie, 2015 Ne poti da mai multe detalii? Cum vor arata rulotele? Cine va face sasiul? Ce cost vor avea? Si nu in ultimul rand, felicitari pentru proiect Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator Semnalează Publicat 24 Noiembrie, 2015 Dupa data de 4 decembrie, se poate sa fie contestatii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 24 Noiembrie, 2015 dragi colegi rulotisti! Mai fratilor, poate ati uitat, sau nu stiti, dar in Romania s-au mai fabricat rulote!! Aceasta se numea (marca) "FELICIA" ! Fabrica era la Salonta, iar productia incepea prin 1979-80. Eu am avut rulota cu numarul de fabricatie (scris pe sasiu) 85, (sau 58 ) bineinteles dupa inscriere am asteptat 6-8luni, dupa care am fost la fabrica (Galati-Salonta) sa intru in posesie (asta in februarie-martie 1981). Aceasta a fost prima mea rulota!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri