Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai PATRULETE 0 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2015 salutare salutare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2015 On 14.12.2015 at 19:43, Gogonea Razvan a scris: http://olx.ro/i2/oferta/rulota-avondale-1999-2-3-persoane-ID43eay.html#:bc1303dbd0 Ce parere aveti de aceasta rulota? In afara de faptul ca este Englezoaiaca totul este ok... Trebuie vazuta si controlata amanuntit ..Eu unu personal nu agreez rulotele facute pentru aceasta tara. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2015 Si unde dormi in rulota asta?Are un coltar, cum se face pat.Nu-i de cumparat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2015 @Gogonea Razvan eu anul trecut mi-am cumpărat un Caravelair cu o zona de dormit si am făcut cu ea un concediu.Totul a fost ok, ușoară , nu o simți după tine , dar când mă ridicam din pat dădeam cu nasul in aragaz si frigider.Simteam nevoia de mai mult spațiu, mai ales ca nu am mai strâns patul.Asa ca acum o luna am mai cumpărat una cu doua zone de dormit. E altceva, ai mai mult confort. Tu știi cel mai bine ce vrei de la ea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2015 Trebuie sa mai iau un invertor sa vad daca dansa stie sa il puna in scurt................................. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2015 Waww... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2015 Waw cu asta uiti TOT, nu numai ce vroiai sa spui ...... dragi colegi!! (mi-am adus aminte!!) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2015 Eu ma bag la un film.... Sa aveti o duminica frumoasa!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2015 O noapte frumoasa va doresc si eu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2015 (modificat) Asemenea, buna! Modificat 20 Decembrie, 2015 de Eugen.D Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2015 la toti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2015 buna la toti colegii de pe forum!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2015 si o saptamana plina de realizari.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Ionita 25 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2015 A fost viu si nevatamat tot timpul! Duminica trecuta m-am intalnit cu el... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2015 Beii Adita crezi ca scapi de mine asa usor? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2015 la toti colegii si sa aveti o saptamana minunata langa cei dragi !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri