Mihai PATRULETE 0 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2015 Salutare , ce fac baieti? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2015 Ma simt onorat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2015 Va salut dragilor! Am si eu o intrebare; pe profilul meu in datele referitoare la "atasamentele mele" imi apare folosit 24 MB din limita disponibila pentru "mine", cred ca fiecarui membru in parte! Ceiia ce procentual este 12%, tot acolo-mi arata! Deci ce vreau sa aflu: perioada alocata pentru aceste atasamente fiecarui membru? Un termen anume ori pe toata durata functionarii forumului, binenteles si numarandu-te printre membrii! Inteleg limitarea numarului de atasamente, implicit recomandarea de a folosii "Imgur" etc... Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2015 Perioada este alocata pe viata. Am mai specificat acest lucru cu spatiul alocat membrilor: - membru junior = 150 mb; - membru senior = 200 mb. Daca se posteaza cu imagini ce sunt redimensionate, nu vor fi prea mari probleme cu spatiul alocat. Insa majoritatea folosesc imagini de mari dimensiuni, mai ales cele facute cu telefonul si in permanenta recomand un mic programel pentru a fi redimensionate. Daca nu, se pot folosi fara niciun fel de problema site-urile de upload. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2015 Am intrat in ultima turnanta.... cu pregatirile... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2015 Sa vedem ce le aduce Mosu la noapte, baietilor cuminti... Eu am fost, da' nu prea... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2015 Eu mi-am pregatit bradul... Apropo, hai sa ma laud si eu... Are cineva un brad mai frumos ca al meu? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2015 si tuturor !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2015 la toti si Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai PATRULETE 0 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2015 Sărbători fericite alături de cei dragi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2015 Craciun fericit va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2015 (modificat) Modificat 25 Decembrie, 2015 de Eugen.D Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2015 Hai sa va arat prima mea rulota !!! Apoi am trecut la un nivel superior, mi-am luat cu etaj... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2015 La Multi Ani!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2015 Neata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2015 ----- Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2015 , buna! Totul este in ordine? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2015 in continuare..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri