Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2015 Buna dimineata tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2015 Foarte frumos sa ai musafiri... Eu anul asta petrec in famile, n-am mai plecat nicaieri ca sotia intra la servici maine dimineata la 7.00 La Multi Ani si distractie maxima la noapte! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai Dura 19 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2015 si LA MULTI ANI tuturor colegilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai D 6 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2015 La multi ani ! Multa sanatate si cat mai multe realizari pentru noul an. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2015 La multi ani rulotisti! Sa va aduca noul an sanatate, pentru a rulotii mai bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2015 La multi ani Razvane ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Laurentiu 33 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2015 La multi ani rulotisti. Un 2016 plin de ieșiri. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2016 La Multi Ani !! Un an nou cu multa sanatate si noroc, ca de restul, ne ocupam fiecare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2016 buna ! La Multi Ani ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marinescu Ion 59 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2016 La Multi Ani!!! Un 2016 plin de sanatate, impliniri si....""iesiri"' Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2016 buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2016 Aoleu ce ma doare capul in dimineața asta!!! am cam făcut abuz azi-noapte, încerc sa-l dreg cu o cafea ca aspirina nu si-a făcut efectul Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2016 La Multi Ani , rulotisti! Noul an in care tocmai am intrat, sa va aduca, la toti, multa sanatate si implinire deplina a tuturor viselor voastre! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2016 Salutare! Stie cineva aceasta rulota? https://lajumate.ro/rulota-45199.html Sau gasim vreun coleg din Arad, care m-a poate ajuta? Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2016 Intra in lista de membri, seteaza localitatea, da-i o cautare si poate exista un coleg binevoitor. Succes! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2016 Va salut , oriunde ati fi !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2016 (modificat) Va salut si eu dragi Modificat 5 Ianuarie, 2016 de Daniel-P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2016 Va salut !!! Pagina asta nu mai functioneaza? A inghetat de la gerul de afara? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2016 Las forumul pe mana voastra, deoarece am sa plec din tara pentru 3-4 zile.@Adrian V. si @Fugulin Cristian raman sefii de trib (asa cum scria unul dintre ei ) Numai bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri