Sorin S 208 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2016 La bucale ninge rau , este viscol si trebuie sa ies la zapada , asta viata ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2016 dragi colegi! E frumos afara, daca stai in casa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2016 Bravo! Ies si eu mai tarziu sa curat masina ca trebuie sa plec cu ea la niste cumparaturi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2016 Gata cu leneveala, hai la zapada ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2016 Ninge usor si la Timisoara!Sa mai albit putin pe jos Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2016 Vreau sa ajung in zilele urmatoare, marti sau miercuri, la Brasov. Rog un coleg din zona sa scrie cum este cu traficul, cum se circula de fapt. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2016 Nu mai dati ca se pune la loc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2016 si cu pofta la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2016 Pai tu consideri ca toata lumea este vrednica ca tine? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2016 Buna dimi-ziua! Sa aveti o saptamana vanderful* Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2016 Buna dimineata ! Daca ieri noapte a nins, dar nu mult, a urmat apoi, frig amplificat de vant! La fel este si acum, -5°, si vant! Nu-ti vine nici cainele sa-l scoti afara! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2016 O săptămana reușită tuturor dragi !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2016 Inainte de operatiune si dupa operatiune combustibil tuica fiarta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2016 (modificat) în urmă cu 17 ore, Cristian Gutescu a scris: Colegu, @Cristian Gutescu o rugaminte! Banuiesc ca Tucsonul ce-l arati curatat de zapada este al tau! Te-as ruga sa-mi spui daca in CI-ul masinii este trecut la alineatul 2 : "AF vehicul cu utilizare multipla"? Multumesc! Cineva-mi spune azi ca aceste masini cu utilizari multiple fiind prezentate la RAR, in vederea schimbarii proprietarului automat sunt trecute ca autoutilitare iar in acest caz automat se schimba "starea problemei" ! Urmeaza sa "dau o tura" din nou la RAR la Deva apoi sa decid in raport de ce raspuns primesc! Problema e ca s-a mai schimbat cate ceva in ultimul timp pe la RAR referitor la clasificarea autoturismelor! Acum si in cazul de fata masina a fost prezentata la RAR in vederea schimbarii titularului si n-a fost trecuta autoutilitara! Tot asa scrie si in CI-ul acestui Nisan! Dar si in cazul altui Tucson! @Adrian V. tu ai inscris Hyundaiul Santa Fe recent "2015"! Cum este trecut la tine in CI? Multumesc! Modificat 19 Ianuarie, 2016 de Cristian S. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2016 Si la Nissanul meu si la Land Cruiser apare auto cu utilizare multipla.Asta nu inseamna ca sunt inmatriculate ca autoutilitare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2016 Tot asa apare si la mine ( AF vehicul cu utilizare multipla ) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2016 Viorel eu am venit aseara de la Bran si pot spune ca drumul a fost mai mult decat perfect..Am venit pe Rasnov-Predeal-DN si A3, totul super ok.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2016 Multumesc! Plec dimineata pana langa Brasov si doream sa stiu. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2016 Buna seara, colegi! Sa moara Gibilian, v-am spart* azi.... cu cate laikuri * am adunat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Doru.b 10 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2016 39 minute în urmă, Viorel a scris: Multumesc! Plec dimineata pana langa Brasov si doream sa stiu. @Viorel poate treci si prin Fagaras la o cafea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2016 Multumesc de invitatie dar nu stiu daca imi permite timpul! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2016 Ce-mi place cand vad ca la ora asta sunt conectati la forum 39 de persoane!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2016 dragi colegi !! Teodor, @TEODOR cred ca daca mai tine gerul o sa ne "inmultim", ceea ce nu e rau deloc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2016 Atunci... Sa țină gerul! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2016 colegi! Va doresc sa aveti o zi frumoasa, chiar daca este putin mai geroasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri