Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Va salut pe toti! Acum, aici este vreme de primavara. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Nu stiu, eu sper sa fac parte din prima categorie... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 (modificat) în urmă cu 4 ore, Adrian V. a scris: Buna dimi la toata lumea ! @Daniel-P mai tine-o putin calda ca acusica vin ! Stau si ma intreb cum unii pot fi asa de sufletisti si unii asa de perversi ? @Adrian V. , cand afli raspunsul nu-l tine numai pentru tine, sa ni-l spui si noua te rog! Modificat 28 Ianuarie, 2016 de TEODOR Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Salut , oameni buni. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Salutari! Salutari! Aici e vreme ca de plaja. Prin tara cum este? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 @Radu B. ne pusesi in incurcatura cu vecinatatea. Nu stim care dintre noi sa-ti raspundem. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Deci sa inteleg ca pe mine nu ma consideri vecin? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 (modificat) @Daniel-P ce faci ? Esti la rulotele tale ? Trecusi de faza cu tuica? Eu mai am putin si termin munca pe ziua de azi. Modificat 28 Ianuarie, 2016 de TEODOR Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Salut Teodor, dar unde esti domne*? Pe unde e vremea ca de plaja?. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Eeee, am trecut demult...am dat o fuga pana la tara sa iau sunca de la afumat, am făcut un grătar, acum mai beau un pahar de vin si intr-o ora sunt acasă ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Pofta mare ...si la gratar si la...spritz. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Salutare, lumeeee! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 baieti!! La Galati sunt 5C CU PLUS!! Va doresc o seara minunata, linistita !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 In Rusia ploua +1 si se topește zăpada de cam un metru. Imaginati-va ce este pe aici. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 colegi, ajunsei si eu acasa... Pe langa sunca afumata, se mai lipi de mine vreo 10 L de vin, 2, 5 de tuica, o garnita de untura, jumari si niste borcane de muraturi....D-ale gurii, ca sa zic asa... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai Dura 19 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Eu credeam ca le lasi la rulote sa ai pentru sambata si duminica cand ai musafiri . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Iar modifici marimea la tricouri Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 @MIHAI DURA, o parte din ele le iau cu mine sambata la teren... te astept duminica sa probezi dozatorul @TEODOR, ai dreptate...Cred ca o sa le comand mai mari si daca o fi sa slabesc, le mai ajustez din foarfeca... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Dozator? Ce dozati baieti? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Eeee, dau din casa acum... Si-a luat un dozator de apa din Carrefour si vrea sa stie daca il duce invertorul meu de 600W... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Asta chiar nu stiam, n-am incercat... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 . Ce fac baietii? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri