Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 (modificat) Salutare, Lerida +12 (18.22). Ceva norisori si...plictiseala. O seara frumoasa tuturor. Modificat 28 Ianuarie, 2016 de Radu B. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 @MARIUSGEORGE, zici ca te astept sambata la un vin fiert? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 @Daniel-P , nu suna rau deloc invitatia insa astept ceva raspunsuri si atunci nu pot promite. Am intrebat daca se poate veni cu rulota in ideea ca poate sunt doritori. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 OK...Asa cum se vede in pozele de la fatza locului ar fi ceva zapada ( poate s-a mai topit zilele astea ) dar se poate face loc pentru2-3 rulote...macar sa vrea cineva sa vina cu rulota, ca rezolvam... Invitatia ramane valabila pentru toti membrii... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai Dura 19 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Pot nu? Parca ai scris ca ai musafiri, pot sa cumpar si ceva pentru gratar. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Da, a promis ca vine colegul @Stefan P, despre el era vorba cand am vorbit de musafiri... Dar cu cat mai multi, cu atat mai frumos...Hai sa vorbim detalii in topicul "Letca Noua jud.Giugiu" ca sa nu aglomeram aici... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2016 Noapte buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2016 dragi colegi...Mai avem cateva ore si intram in weekend. Sa aveti o zi frumoasa si usoara. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2016 Braila 3 grade.Am plecat la munca stimati colegi. O zi buna tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2016 , dragi colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2016 Neata, neata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2016 Buna dimineata ! Soare de primavara in Bucuresti Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2016 Asta e raspunsul meu @Daniel-P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2016 Marca proprie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai Dura 19 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2016 la toti rulotistii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2016 Se poate asa ceva..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lucianistrate 2 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2016 Cred ca se poate, in ghilimele. Individul vrea sa il suni sa primeasca nu stiu ce puncte, sa-si incarce amarata de cartela cu net sau voce. Am intalnit acum 2 saptamani unul identic pe olx Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2016 Da, la asta m-am gandit si eu. Era si ieri postata exact la fel, dar la un moment dat a disparut. Azi din nou. Prea frumos sa fie adevarat. Acum plecam s-o iau! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2016 EXCLUS Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2016 Stiati ca se poate vorbi la telefon 36 de ore cand ziua are 24? Asta apropo de puncte si minute in retea.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2016 Da, am aflat ca se poate. Initial mi se parea imposibil, dar, da, se poate. Conferinta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2016 Noapte buna dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri