Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2016 Buna dimineata ! Este luni oare ca sa fac ?? Ma duc la munca O zi buna tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2016 spor la cumparaturi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai Dura 19 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2016 Stefan, vezi sa nu ti-o iei ca numai vezi mancare calda. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2016 buna Pofta mare la cafea! O noua saptamana cu noi realizari si impliniri sa aveti! Sper ca si timpul sa va ajute, caci la noi de ieri ploaia mocaneasca nu s-a oprit. Afara sunt 2°! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2016 sa aveti o saptamana minunata ! Nu puteai sa cumperi si la colegi cate o bucatica ?? Egoistilor, railor !! Luati voi tot !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2016 Da da, e achizitie pentru rulota, o pun paznic! Daca mai gasesc si mai sunt doritori..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2016 Salutare tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2016 la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2016 (modificat) Si-a mai trecut o zi ...din viata .Noapte buna ! Ma duc sa-l controlez pe cel mic la lectii si Maine iar la munca , am sedinta cu seful si asa va trece saptamana si va venii ziua de 11/02/ cand impreuna cu mult iubita mea cu si cu iubirea vietii mele[ sa puneti un emoticon si pentru neveste ] vom veni la distractie . Deci noapte buna Modificat 1 Februarie, 2016 de Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2016 Salutare Sorine, noapte cat mai frumoasa! Mi-am bagat si eu cererea de concediu si astept cu inima in gat de emotii, dar de un sef a trecut, urmeaza altul si...speram ca ne vedem la distractie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2016 Noapte buna tuturor! @Stefan P, stai liniștit ca-ți semnez eu cererea de concediu... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai Dura 19 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2016 Somn usor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 si cu pofta la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 Buna dimineața tuturor ! La Sibiu sunt +4 grade si cer parțial noros! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 + 9 grade la Severin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 Braila 5 grade cer partial noros.O zi buna tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 Neata, va poftesc la o cafea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 Asta da aragaz , full!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 Exact! Merge o cafea cu net! Poate doamnele o sa aiba mai multa tragere de inima la aragaz sa faca de mancare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 Gata ziua de munca N-am facut mare lucru, dar ma delectez acum cu o cafea si stau pe Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai Dura 19 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 Colegi voua va plac reclamele cu picioarele pline de varice care se schimba in timpul cand tu citesti topicul respectiv + cele cu borcane odioase cu zeama verde? Parerea mea ca reclama nu este adecvata activitatii forumului . Parerea mea, voi ce ziceti? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 Asta vream sa întreb si eu, am aceiasi problema pe telefon...Urate reclame Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 Noapte buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri