Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2016 La Busteni a plouat si acum ningeeeee!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2016 Prognoza arată ca ninge pana la noapte...si va ninge si săptămana viitoare de miercuri, joi încolo...vom vedea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2016 Adrian Balbarau din Bacau! Care dintre colegii de pe forum il cunoaste va rog mult un numar de telefon!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2016 (modificat) Multumesc @Radu B. Modificat 4 Februarie, 2016 de mihailescu cornel Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2016 Seara buna dragi colegi, maine o luam iar de coada.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2016 Noapte buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2016 Noapte buna prieteni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2016 Noapte buna dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Rotaru 128 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 Neața Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 dragi colegi.Mai avem cateva ore si am terminat cu munca pe saptamana asta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 Va doresc o zi buna ! Ma duc repede la coffe Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 dragi colegi! Pofta la cafea si o zi buna sa aveți! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai Dura 19 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 (modificat) Neata colegi. Pe DN 1 trafic blocat pe Centura Ploiesti din cauza unui accident. Colegii care au plecat la munte aveti grja mare. Modificat 5 Februarie, 2016 de Radu B. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 ! Asa era acum 10 minute la Busteni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 Tot la Busteni, dar se topesteeee!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 Multumim @Stefan P pentru poze.Eu am terminat munca si ma duc sa beau o cafea ....in Astept concediul ca pe altceva Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 Bravo Sorine, eu abia luni seara termin cu munca... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 (modificat) @Radu B. Vad ca la mine nu vrea sa mearga. Modificat 5 Februarie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 @Daniel-P da si cand o sa termini cine face ?? Eu mi-am propus ca joi pana in ora 11 sa ajung, pana atunci trebuie sa il fac bine pe cel mic care tuseste, bine ca nu are temperatura. Maine sa schimb garnitura de la chiulasa care s-a cam ars si care mi-a stopit cu ulei in jurul ei ..mai ales ca eu nu las lucrurile sa se agraveze.. Om vedea , o scoatem noi la capat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 @Radu B. Acum e ok. . Multumnesc mult. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 Ce o (una) bere frate.....o naveta ( bax) sa fie .. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 @Sorin Leitoiu Ma suni cand te apropii si joi la 11.00 te astept cu o palinca sau tuica fiarta, la alegere... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 47 minute în urmă, Daniel-P a scris: @Sorin Leitoiu Ma suni cand te apropii si joi la 11.00 te astept cu o palinca sau tuica fiarta, la alegere... Ce baiat mare caracter .....vedem atunci stai linistit ne mai auzim pana atunci Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri