Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2016 Bravo Sorin, te asteptam. Te mananca rau calcaiele, dar te cred! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2016 (modificat) Buna dimineața dragi colegi! Sa aveți o zi de luni ușoară si o săptămana frumoasa! P.S. Pentru mine si o parte din colegi, sigur va fi frumoasa... Modificat 8 Februarie, 2016 de Daniel-P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai Dura 19 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2016 inca nu a iesit soarele la Sinaia dar sper sa iasa si sa fie frumos. O zi buna tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2016 , dragi colegi. O saptamana minunata sa avem. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2016 (modificat) în urmă cu 17 ore, Stefan P a scris: Bravo Sorin, te asteptam. Te mananca rau calcaiele, dar te cred! Salut Stefan. Sigur ca ma mananca. As putea pleca si miercuri la 17.00 din Braila dupa ce termina sotia munca si asa mai castig o zi, dar ajung la 22.00 Acum va pun intrebarea voua dragi colegi: e bine ce fac ? Ma gandesc ca-mi tineti loc si ma ghidati voi la fata locului. Nu am fost niciodata in zona... Sau plec joi la 06.00, sa ajung la 10 .00 pe lumina ?? Sfaturi...propuneri ...instructiuni Modificat 8 Februarie, 2016 de Radu B. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2016 Seara buna dragi colegi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2016 Mi-am zis ca sa intru si sa va salut, deoarece sunt la hotel si nu prea am somn la ora asta matinala Este un vant extrem de rece prin nordul Olandei. Sunt rafale care misca masina in mers pe autostrada si sper sa se mai potolesca, fiindca maine am sa fiu cu rulota in spate si nu prea "ma vad" bine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2016 Sa fie..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2016 tuturor. Drum bun sa ai @Viorel si vant din spate... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2016 @Viorel, Buna dimineata tuturor ! Sa aveti o zi frumoasa si pofta la cafea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2016 Spor la aprovizionare Daniel! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2016 Acum, termin cafeaua si plec sa aduc rulota acasa, apoi la cumparaturi!... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2016 Buna dimineata colegi si drum bun Viorel! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2016 Sa ai drum bun @Viorel si sa ajungi cu bine acasa , ai drum lung de facut! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2016 si Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2016 dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri