TEODOR 65 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2016 Va multumesc tuturor! Sunt inca pe drum, mai am putin si ajung acasa. M-a disperat vantul si ploaia, dar important este ca sunt in tara .... Acum sunt la Severin si ploua, ploua Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2016 dragi colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2016 buna la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2016 Buna dimineata dragi colegi. Pofta buna la. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2016 Da ...interesant!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2016 1- buna la toti colegii !! 2-Viorel, bine ai ajuns sanatos acasa! (a fost vant puternic in NV Eurupei!) 3-3 2 1 ptr. problema pusa de @FlorinTM (parerea mea)! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2016 colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2016 dragi colegi si pofta buna la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2016 uni alearga, altii.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2016 sa va fie de bine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2016 Doamne ajuta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2016 dragi colegi.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Februarie, 2016 Multam de invitatie, dar esti asa de departe.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Februarie, 2016 Asta in imaginatia ta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 13 Februarie, 2016 Salutare la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 13 Februarie, 2016 dragi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Februarie, 2016 dragi . Weekend placut tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Februarie, 2016 @FlorinTM, m-am intalnit cu doi colegi de pe forum care au ajuns prin Craiova si acum am revenit la calculator Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 13 Februarie, 2016 Salutare dragi colegi ! Sa aveti un weekend minunat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 13 Februarie, 2016 Dragii mei colegi, am avut o zi plina asa ca ma retrag si va urez Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 13 Februarie, 2016 Cred ca o Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2016 Neatza si pofta buna la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri