Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2016 si o duminica asa cum v-o doriti Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2016 Si unde sa aiba loc intalnirea? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2016 Buna dimineata dragi vreme urata la Galati , 4.5 grade, o zi de Duminica cat mai placuta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai Dura 19 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2016 (modificat) Sa vede ca te-ai trezit ca fata la cearceaf !! Modificat 14 Februarie, 2016 de Radu B. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai Dura 19 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2016 (modificat) Cine te-a suparat ? adu-l batut la mine sa vezi ce-i fac. Modificat 14 Februarie, 2016 de Radu B. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2016 Salutare popor! Dupa 5 zile de abstinenta pe Valea Cerbului am revenit la " cilivizatie". Voi sunteti bine? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2016 (modificat) Uraaaaaa! Uraaaaa, @Stefan P a revenit printre noi !! (sper ca esti bine, sanatos ??!) Chiar ti-am simtit lipsa ! BINE ai revenit printre noi / "civilizatie" ! Modificat 14 Februarie, 2016 de Radu B. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin S 208 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2016 Salutare , cine ma poate ajuta cu un frigotehnist bun pentru a putea repara un frigider de 12 v , 24 v 220v . Acesta functioneaza dar placuta cu circuite integrate cara da comanda la motor si seteaza temperatura a luat-o razna . Daca apas pe butonul Power preia comanda SET , daca apas pe Temp - acesta este mort ... Frigiderul este un Waeco CF 35. Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin S 208 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2016 Te tuc si dau un Koniac.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2016 Seara buna dragi colegi..Maine incepe o noua saptamana Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2016 Noapte buna colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2016 Noapte buna de la Giurgiu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2016 poftiti va rog ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2016 O saptamana frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2016 buna dragi colegi! O săptămana frumoasa va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2016 dragi colegi si din Lerida. Aici e o dimineata frumoasa cu soare si 8 *C Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2016 Nea Dane, gata, ai inceput saptamana din plin !? Cu forte noi, odihnit.....! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2016 Am început săptămana odihnit, ca aseară la 22.00 eram deja in pat, la nani... Dupa 4 zile de si nopți in care nu m-am culcat mai devreme de ora 01.00, am căzut la datorie aseară ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2016 @costica V. gata am revenit, sunt foarte bine si cu forte proaspete! Multumesc pentru grija! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2016 (modificat) In Bucuresti caldura mare, 21grade la umbra.Au inflorit crinii in fereastra! Modificat 15 Februarie, 2016 de Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2016 , Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2016 Dragii mei , vreau sa-l felicit public, pe tizul @Razvan78 !!! Inca nu dezvalui de ce. Ii las dumnealui' placerea asta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2016 O noapte linistita ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2016 noapte linistita dragi colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2016 Nimic mai adevarat, chiar asa este! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri