Marius George 181 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2016 Neatza dragi colegi si spor la treaba. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2016 Neata buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2016 Buna dimineata tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2016 Buna dimineata ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2016 Salutare, oameni buni. O zi minunata sa avem Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2016 Unii abia acum se întorc de la munca, dacă au băut cerneala! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2016 la toti colegii , care inca NU DORM ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2016 (modificat) Care este treaba colegule, navighezi pe forum? Modificat 16 Februarie, 2016 de MARIUSGEORGE Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2016 Asa este @Adrian V. era cam devreme , dar maine plec la Buzau si Focsani . Aseara m-am culcat la 02.00 si ma gandeam sa ma odihnesc putin, DAR de dorul vostru am revenit pe forum sa aflu noutatile. Imi pare rau ca nu pot veni la intalnirea din martie dedicata iubirilor noastre, dar o fac pe plan local. Anul deabia a inceput si sper ca anul acesta sa ma intalnesc cu cat mai multi colegi. Ii salut cu acesta ocazie pe colegii din prima iesire pe acest an. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2016 Sustin cele spuse de @Adrian V...Eu beau chiar doua.. O serara buna va doresc.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2016 Multumesc frumos de intentie Adrian si Marius. Asa voi face si eu, pentru toti colegii prezenti la , , chermeza" Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2016 , multumim frumos Florin. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2016 Buna dimi dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2016 Chiar si a treia , dar sa fie mici! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2016 la toti !! Si bine ai revenit @TEODOR Chiar imi puneam intrebare, de ce oare nu mai esti activ Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2016 Buna @Viorel ! Am avut mai multe probleme de rezolvat, dar tot am mai tras cu ochiul pe aici. De Forum Rulote nu ma las si nici nu-mi doresc alta comunitate. Aici am invatat tot ce stiu dspre rulote. Cu bune, cu rele, asta e comunitatea rulotistilor din care vreau sa fac parte. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2016 Ce pot sa mai scriu la o astfel de postare!!?/ Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2016 Fara cuvinte Viorele! Eu abia astept sa te cunoasca personal toti membrii comunitatii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2016 @Viorel Multumesc , am primit coletul , acum e randul meu cu prima ocazie voi raspunde prezent Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2016 Cu placere si sa fi sanatos! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri