Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2016 Somn usor colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2016 Multumim frumos Radu.O zi frumoasa tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2016 Buna dimineata colegi pofta buna la un inceput de wekend cat mai placut! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2016 Buna dimineata stimati colegi ! Va doresc o zi minunata .! A mea este intrucat nu ma duc la munca si voi , , surubari" la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2016 Buna dimineata dragi colegi! @Sorin Leitoiu nici eu nu lucrez azi si diseara dupa se iese nevasta-mea de la munca, la Letca, la rulote! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2016 @Daniel-P acum e anotimpul de asa natura , stai sa vezi cand se incalzeste, o sa fiu cand la barcacand la .o sa pigulesc la amandoua. La rulota mai merge , hai ca te mai ajuta unul, altul...dar la barca daca te-a lasat motorul cine stie pe unde . Oricum i-am facut revizie generala , urmeaza sa il pun la loc fiind desfacut total si........si mai trece un an din viata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2016 Asa e...Dar banuiesc ca ai si o pereche de vasle in barca pentru situatia nefericita cand te-ar lasa motorul, ca la "ia-ma nene", nu prea merge... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2016 Week-end placut tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2016 Buna dimineața , colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2016 (modificat) buna Modificat 20 Februarie, 2016 de Eugen.D Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2016 Salutare oameni buni. Un weekend minunat va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Rotaru 128 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2016 =9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Rotaru 128 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2016 (modificat) daca insisti ... 0+ prima, a doua ... depinde de unde privesti... sau cum . Modificat 20 Februarie, 2016 de Marius Rotaru Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2016 Tocilariiiii Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2016 De aia ai limba albastra? Nu ai somn ma? M-ai trezit de la 5 dimineata si vad ca te tii bine in ghete... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2016 Pai fi mai exigent cu el... Ai trecut ceva pe numele meu sa faci afirmatii de gen... FIULE Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2016 dragi colegi ca am treaba Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2016 si pofta buna la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2016 Neatza ! O zi buna sa aveti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2016 Am sters imaginile postate si le voi sterge mereu. Lasati-o mai usor cu astfel de imagini ce pot duce la penalizarea site-ului de catre Google. Suntem un forum de si pentru rulotisti si nu pentru alte "sentimente" Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri