Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2016 dragi colegi !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2016 Noapte buna, dragi colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2016 Salutare colegi, o zi minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2016 Fiecare ce poate...Eu de exemplu, tocmai am terminat de pregatit niste leduri, pe care o sa le sa le montez in week-end la teren... Vreau sa inlocuiesc vechile leduri mai slabe si mai putin luminoase, din lampile care-mi lumineaza gradina in fiecare noapte... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2016 Doamne Daniel ce gospodar esti Daca stateai mai aproape imi faceai si mie garajul Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2016 Si cum nu stau prea aproape, îți las tie plăcerea asta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2016 Noapte buna rulotisti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2016 ...Va doresc o zi usoara dragi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2016 si bineinteles, cu pofta matinala la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2016 si o zi buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2016 la toata lumea ! Hai un efort , e joi si mai avem putin pana la weekend ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2016 buna. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2016 N-ar fi fost o problema @Adrian V. si pentru mine sa fac putina miscare si un gratar cu , , colegii" dar am planificat curatenie generala in garaj.Acoperisul din poliester datorita apei s-a dezlipit si toate sunt talmes balmes . Nu de alta dar masinile stau afara si nu in garaj, unde le-ar fi locul Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2016 Eu chiar am de munca si in week-endul asta la Letca...trebuie sa ma încadrez in timp sa putem face deschiderea dupa 1 Mai... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2016 (modificat) La "Prezentări locații off-camping" vezi topicul "Letca Noua, jud. Giurgiu" Modificat 25 Februarie, 2016 de Daniel-P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2016 stimati colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2016 O noapte linistita dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri