Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicu Iancu 69 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2016 Salutare, am inteles ca a fost cineva la Ostroveni ??? Se poate campa la strand ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2016 Salutari si de la mine, . O saptamana minunata colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2016 Un gand frumos si un buchet de flori , , virtual" pentru toate sotiile colegilor nostri cu ocazia zilei de 1Martie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 1 Martie, 2016 Sa aveti o primavara insorita si frumoasa Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 1 Martie, 2016 La Bucuresti ploua... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Martie, 2016 la Braila ploua Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Martie, 2016 tuturor! @FlorinTM, multa bafta feciorului tau! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 1 Martie, 2016 si Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 1 Martie, 2016 Frumoase melodii, ramane de vazut cum te misti domnu @Adrian V. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Martie, 2016 somn usor la toata lumea, chiar si la cei ce sunt la munca ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Martie, 2016 Sa avem grija pentru ziua de maine.https://www.youtube.com/watch?v=zeWpp9yuusg Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Martie, 2016 Eu va zic dar voi vad ca sunteti la nunta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Martie, 2016 @Sorin Leitoiu. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Martie, 2016 5 minute în urmă, Cornel Mihailescu a scris: @Sorin Leitoiu. Multumesc , m-am linistit acum Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Martie, 2016 (modificat) Modificat 1 Martie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 2 Martie, 2016 Savurati o si spor la treaba. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Martie, 2016 dragi colegi oriunde v-ați afla! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 2 Martie, 2016 O zi frumoasa la toata lumea oriunde v-ati afla!..........am furat ideea de la @Daniel-P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 2 Martie, 2016 buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Martie, 2016 Am rasfoit pagina asta si numai videoclipuri Sa tot chefuiesti, nu alta Ce a facut feciorul @FlorinTM? Nu am avut timp sa te sun astazi, scuze. Ma revansez maine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri