Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 7 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Martie, 2016 o saptamana cat mai placuta va doresc la toti colegii ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Martie, 2016 dragi colegi! Dupa o zi de munca la teren, m-am retras si eu in rulota la un pahar de vin bine-meritat! Va arat mâine-seara ce am mai meșterit p-aici! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Martie, 2016 Suntem cu sufletul la gura in asteptarea pozelor.Eu personal saptamana trecuta n-am facut mare lucru.am fost la registru cu rulota si i-am luat numere, dupa ce in decurs de cateva luni de zile am cheltuit banii de cateva ori, am Br 05 jyf, aprox 900 ron La Hyundai am schimbat toata fata..amortizoare , bielete , coloana directie.pivoti...bine ca nu vede nevasta...o distractie de 1000 ron cu manopera. Am fost cu ambele masini la verificarea tehnica si le-am facut asigurarea obligatorie s-au dus 800 ron. Acum ma uit pe geam ....si plang.....pana maine doar O seara buna nu va mai plictisesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Martie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 7 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 8 Martie, 2016 Ma bag la o si la treaba cu mine.Sa aveti o zi usoara dragi colegi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Martie, 2016 Buna dimineata ! Cele mai frumoase ganduri tuturor femeilor din lume, mamelor, sotiilor de care ne accepta asa cum suntem buni sau rai si care tremura alaturi de noi pe drumurile cu . Le vom rasfata mereu si le imbratisam cu drag Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Martie, 2016 Neata! Multi ani tuturor femeilor si mamelor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Martie, 2016 Salutari domnilor si sarut mainile Doamnelor. Bineinteles, impreuna cu urarea de LA MULTI ANI . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 8 Martie, 2016 La multi ani ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 9 Martie, 2016 La mai multe pentru toti colegii dar nu 44...sau care poate..spor la treaba!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 9 Martie, 2016 Se pare ca avem o zi urata care ne ajuta sa ducem la bun sfarsit cele 44 de paharute... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 9 Martie, 2016 Neata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 9 Martie, 2016 inchin in cinstea noastra ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Martie, 2016 LA MULTI ANI bărbaților! Eu am golit 6 pahare ( 3 de tuica si 3 de vin) mai am 38... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 9 Martie, 2016 Viata grea cu paharele acestea ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 9 Martie, 2016 La cate pahare a-ti ajuns dragi colegi? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Martie, 2016 Nu stiu, dar in ultimele 3 zile am depasit cu siguranta 44 de pahare... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri