Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Martie, 2016 Eu toata ziua am dat cu dopu si dupa program m-am apucat de pahare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 9 Martie, 2016 Eu am cam 5 pahare la activ si ma simt nevoit sa va urez ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Martie, 2016 Am facut antrenament toata ziua cu dopu (nu stiu cate dopuri) si pe seara m-am dat pe pahare, dar cam le-am pierdut numaratoarea! @MARACINEANU GEORGE, ai grija, ia-o mai usor ca este timp pana dimineata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Martie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 10 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 10 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 10 Martie, 2016 . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 10 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 10 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Martie, 2016 Noapte buna tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Martie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 11 Martie, 2016 Buna dimi si buna sa va fie Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Naghi 52 Semnalează Publicat 11 Martie, 2016 , ce zi mohorata, ce or face colegii nostri de la Cheia ??? As fi dat o fuga pana la ei, asa la un gratar, dar cu vremea asta ... Dane ??? Do you copy??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Naghi 52 Semnalează Publicat 11 Martie, 2016 Neata nea Marine ! Ce crezi cum o sa fie vremea pentru Ciocanesti ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 11 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 12 Martie, 2016 (modificat) 51 minute în urmă, FlorinTM a scris: Buna dimineata, cine stie data la care se schimba cauciucurile de iarna cu cele de vara va rog ? O zi buna la toata lumea! Se pare ca nu este o data anume! Vezi ce scrie; https://www.rca-ieftin.ro/blog/stiri-auto-2/cand-trecem-la-anvelopele-de-vara Modificat 12 Martie, 2016 de Eugen.D Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Martie, 2016 Salutare dragi colegi. Weekend placut tuturor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Martie, 2016 Salutare la toata lumea ! Distractie placuta colegilor de la Cheia! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Martie, 2016 în urmă cu 10 ore, FlorinTM a scris: Buna dimineata, cine stie data la care se schimba cauciucurile de iarna cu cele de vara va rog ? Din cate stiu sunt obligatorii pana pe 1 aprilie. Daca da o zapada si te opreste un control pana pe data respectiva, esti bun de plata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Martie, 2016 în urmă cu 10 ore, FlorinTM a scris: Buna dimineata, cine stie data la care se schimba cauciucurile de iarna cu cele de vara va rog ? Din cate stiu sunt obligatorii pana pe 1 aprilie. Daca da o zapada si te opreste un control pana pe data respectiva, esti bun de plata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 12 Martie, 2016 Nu e o data anume...dacă e zăpada pe sosea...polei sau gheata trebuie sa ai cauciucuri de iarna...poți sa mergi toată iarna cu cele de vara dacă nu exista o situație din astea trei...la fel si vara dacă ajungi pe la Bâlea si e zăpada ar trebui cauciucuri de iarna... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Martie, 2016 De exemplu daca faci un drum undeva in tara sa zicem si mergi cu cauciucuri de vara in februarie si afara nu e zapada e ok. Dar daca te prinde pe drum o zapada ce faci? si te controleaza si nu ai M+S cu siguranta esti taxat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Martie, 2016 De cand sunt obligatorii punerea anvelopelor de iarna e specificat ca de la 1 noiembrie, dar astia nu zic si cand se schimba. Daca vine o zapada in mai -iunie sa zicem.... ce ar insemna sa umblam cu anvelopele in porbagaj nu?! Ca sa le putem inlocui la prima vulcanizare! Ar trebui sa specifice si autoritatile astea aspectul asta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri