Cristian Ionita 25 Semnalează Publicat 13 Martie, 2016 în urmă cu 21 ore, FlorinTM a scris: Buna dimineata, cine stie data la care se schimba cauciucurile de iarna cu cele de vara va rog ? Legea este ciudata și riști sa ti-o iei și în mijlocul verii daca afară este zăpadă iar tu nu ai cauciucuri de iarna. Este și mai nasol dacă vara derapezi pe zăpadă și comiți un accident. Nu dați cu pietre în mine pentru ca nu eu am făcut legea. Este foarte ambigua... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 13 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 13 Martie, 2016 Maine este LUNI si nu imi place deloc........ Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Martie, 2016 Dar Marti, Miercuri , Joi cui ii plac . DAR daca nu te duci la munca nu poti sa si sa si sa traiesti. Ca sa nu mai zic de , , seful casei" iar tu Am glumit de noapte buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 13 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 14 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 14 Martie, 2016 va spun si eu ! O zi buna sa aveti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Martie, 2016 la randul meu ! O zi fara emotii ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 14 Martie, 2016 Salutare colegi! Astazi avem la Hunedoara o zi frumoasa cu soare si multe grade! Sper ca si la voi! Numai de bine s-auzim! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Martie, 2016 La toata lumea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Martie, 2016 Noapte buna, oameni buni Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 15 Martie, 2016 (modificat) Buna dimineatza va urez din Marea Caspica , unde ieri parea ca vine primavara dar azi e urat rau ! Va doresc o zi buna! Modificat 15 Martie, 2016 de Razvan78 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 15 Martie, 2016 Asemenea si tie @Razvan78 si la toti colegii o zi cat mai usoara... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Martie, 2016 si o zi buna va doresc in continuare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 15 Martie, 2016 Buna Razvan Sper sa ne intalnim in luna Aprilie Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 15 Martie, 2016 14 minutes ago, Draghiciu Dumitru said: Buna Razvan Sper sa ne intalnim in luna Aprilie Buna dimineata! O vom rezolva cumva , punem noi ceva la cale , macar pe plan local Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 15 Martie, 2016 O zi buna la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Martie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 15 Martie, 2016 O seara buna va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 16 Martie, 2016 Buna dimineatza -soare, buna dimineatza! O zi frumoasa apare la orizont ! O zi buna va doresc dragi colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 16 Martie, 2016 Amr 2 zile si iesim cu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri