Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 16 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 16 Martie, 2016 MESAJ IMPORTANT DE ULTIMA ORA! Vama Veche se transformă în tabără de refugiați Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Martie, 2016 Salutare, Multumim Mircea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Martie, 2016 Deja a postat @traianm Se poate comenta in topic. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Martie, 2016 Cu parere de rau va spun Maine am o zi de lucru plina si sunt obosit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai Dura 19 Semnalează Publicat 16 Martie, 2016 Buna seara colegi tin sa va spun ca in aceasta zi de 16 /3/2013 a fost infiintat forum-rulote de catre Viorel si prietenul lui Costi care a ramas si moderator pe forum. Vreau sa urez " LA MULTI ANI" acestui forum sa ne bucuram impreuna de iesiri frumoase si lui Viorel cat mai multa intelepciune si sa aiba grija cui ii incredinteaza aceasta comunitate minunata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai Dura 19 Semnalează Publicat 16 Martie, 2016 Si eu iti multumesc pentru lucrul acesta minunat care se numeste forum-rulote care imi ocupa ceva timp cu cititul in fiecare zi , iar in privinta datei mi- a ramas intiparita in minte cand am citit topicul scris de tine cum a luat nastere acest forum iar in aceasta seara am vrut sa impartasesc cu toti colegii aceasta bucurie . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Martie, 2016 Scuze ca am sters postarea, dar am mutat-o in topicul initiat de tine. Multumesc si La Multi Ani! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 17 Martie, 2016 Buna dimineata ! O zi buna va urez ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 17 Martie, 2016 O zi usoara si plina de realizari dragi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 17 Martie, 2016 Salutare colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Martie, 2016 Salutare tuturor si încă o data LA MULTI ANI dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 17 Martie, 2016 dragi colegi si La multi ani ptr. Forumul-Rulote !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 17 Martie, 2016 La multi ani pentru acest Forum-Rulote si multumiri colegului Viorel pentru aceasta isprava...La mai multi si sa dainuie acest forum in continuare ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 17 Martie, 2016 La multi ani pentru acest forum! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 18 Martie, 2016 Mai am 7 ore si ajung pe plantatie la Ciocanesti Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Martie, 2016 dragi colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Martie, 2016 Salutare dragi colegi.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 18 Martie, 2016 As dori sa achizitionez o cartela pentru focus sat...stie cineva unde se gasesc de cumparat? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri