Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Martie, 2016 Si pe mine ma interesează, am sunat la ei si nu-ți mai da cartela decât daca achizitionezi si echipament... iar pe OLX n-am găsit sub 250 de lei, ori banii astia nu-i voi da niciodată pe o cartela.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 18 Martie, 2016 Daca la 25o lei ar avea cateva luni incluse gratuit ar fi rezonabil... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Martie, 2016 Pentru mine nu e rezonabil deloc...Colegul @MIHAI DURA a gasit cu 150 le la cineva, dar cu cu tot echipamentul inclus... asa ca deocamdata ma multumesc cu cele cateva posturi transmise liber si oricum nu ma uit la tv, decat atunci cand e foarte urat afara... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Martie, 2016 stimati colegi! Sa aveti un week-end placut cu vreme frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 18 Martie, 2016 Merci Daniel, la fel. Maine vin la Buc. Sper sa ma intorc mult mai greu! Numai bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Martie, 2016 Bafta ! Si sa fie rulota pe care ți-o doresti @Cornel ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 19 Martie, 2016 Sa fie odata, ca asa mi s-a luat de cand tot bat tara dupa "mandra". Merci! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 19 Martie, 2016 Neatza ! O zi buna si distractie placuta colegilor de la intilnire ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Martie, 2016 Salutare dragi colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Martie, 2016 Salutare dragi colegi! Ma uit si nu-mi vine sa cred! Sunt la teren la Letca, am lucrat azi toată ziua si acum ninge! Sper sa se oprească pana mâine-dimineața ca mai am ceva treaba... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 19 Martie, 2016 Da, asa-i. Azi, cand ma intorceam de la Buc, la Slobozia, ningea ca-n povesti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 20 Martie, 2016 ..La Ciocanesti a iesit soarele.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Avramita Marian 9 Semnalează Publicat 20 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Martie, 2016 Buna ziua dragi colegi. O duminica placuta sa avem. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 21 Martie, 2016 Buna dimineata ! O zi buna va doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 21 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 21 Martie, 2016 Buna dimineata colegi va invit la o si o zi buna va doresc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 21 Martie, 2016 buna dragi colegi si va doresc o saptamana plina de realizari !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Martie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 21 Martie, 2016 e randul meu la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 22 Martie, 2016 Buna dimineata dragi colegi ! O zi buna va doresc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 22 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 22 Martie, 2016 O zi minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri