Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Martie, 2016 Ploaie, ploaie.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Martie, 2016 Salutare oameni buni, un weekend superb va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 Martie, 2016 La Bucuresti ploua! Si dupa traditie merg la un peste la gratar la munte. De data asta am ales Cheia. Am auzit ca pe acolo ninge. Vreau sa vad! O zi buna. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Martie, 2016 Salutare oameni buni, un weekend superb va doresc. @Stefan P, drum bun si distractie placuta la Cheia. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 Martie, 2016 Pana la Ploiesti asfalt uscat chiar si putin soare pe alocuri. Pe aci la Valeni un fel de lapovita. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 Martie, 2016 Maneciu ninge frumos Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Martie, 2016 @Stefan P, pune si ceva poze sa ne minunam si noi de ninsoare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 Martie, 2016 (modificat) Salutare. Acum am plecat spre casa de la Cheia. Cand am ajuns aproape de Chieia nu cred ca ma credeti, dar era soare partial, apoi sa ascuns, si dupa aceia si ceata. Plecand ceata se vedea muntele rosu. Acum cerul e senin. Stele cat cuprinde si luna plina de imi venea sa plang de bucurie si nu vroiam sa mai plec, dar datoria ma chiama! Revin cu poze cand ajung acasa sau maine. A fost o zi super. Totul alb. Zapada din plin. Gratarul pe zapada. Ghioceiii si brandusele care erau data trecuta in toata splendoarea acum erau plini de zapada. Nu am cuvinte ! Modificat 25 Martie, 2016 de Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 Martie, 2016 Gataaaa...am ajuns acasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Martie, 2016 Si la Bucuresti soare dar cu dinti! Dimineata era bruma pe parbrizul masinii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 26 Martie, 2016 In sfarsit a iesit Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Martie, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Martie, 2016 Salutare , tuturor. Weekend placut. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 26 Martie, 2016 Deoarece in acest wekend este sfanta sarbatoare Pascala la Catolici tin sa le urez un Paste Fericit... --- Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!--- Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 27 Martie, 2016 Se pare ca va vi o zi cu mult la Bucuresti. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Martie, 2016 Da. Frumoasa zi! In drum spre munca! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Martie, 2016 În această zi frații și surorile catolici, reformaţi şi evanghelici sărbătoresc Învierea Domnului. Le spunem tuturor Hristos a Înviat! Hristos a înviat! Și vom învia și noi, cândva.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 27 Martie, 2016 Pentru catolici si nu numai, pentru toti care astazi sarbatoresc Sarbatorile Pascale, HRISTOS A INVIAT !! Va dorim sarbatori frumoase, lumina si caldura in suflet !! Sa auzim numai de bine !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Martie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 27 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri