Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Martie, 2016 Upgrade placut! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 29 Martie, 2016 Noapte buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Martie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 29 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Martie, 2016 S-a rezolvat cu problema care trebuia sa fie pe forum, fiindca nu a mai fost nevoie de nimic Acum ma bag la Nb Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Martie, 2016 dragi colegi! Sa aveti o zi buna azi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 30 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 30 Martie, 2016 Neata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 30 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 30 Martie, 2016 Buna ziua! Ca trecu . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 30 Martie, 2016 Buna buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 30 Martie, 2016 Aflam si noi pana la urma care a fost motivul banarii colegului @dani??? Nu de alta dar lumea deja arunca cu pietre... Frumos ar fi sa fie totul transparent... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Martie, 2016 S-a anulat banarea, cu alte cuvinte, subiectul este incheiat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 30 Martie, 2016 (modificat) @Viorel ne place ca utilizam acest forum, de aceea suntem aici dar din pacate ieri cu banarea utilizarului @dani ai lasat sa se inteleaga ca ar fi vorba de cineva de pe acest forum pe care noi l-am cunoaste si ca demascarea lui ar fi rusinoasa ptr el. Luand in calcul discutiile de saptamana trecuta de pe forum, inclusiv schimbarile care au fost, fiecare a inteles poate altceva decat purul adevar. Ca si incheiere iti multumim ca ne esti alaturi. Modificat 30 Martie, 2016 de cristinada Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Martie, 2016 A fost o greseala de interpretare si am "discutat" cu colegul in cauza. Totul a revenit la normal si nu mai doresc sa mai discut despre acest subiect. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 30 Martie, 2016 Acum am ajuns acasa! Am fost la rulota si am mai mesterit pe la ea cate ceva! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 30 Martie, 2016 Stefane, ai mesterit la rulota, sau la bucatarie/gratar, ca mai "inebunit" cu preparatele prezentate ieri !! Sa stii ca azi am luat si eu din piata raci, nu am mai rezistat !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Martie, 2016 dragi colegi, pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 30 Martie, 2016 Costica V, Am mesterit la rulota azi, am lasat bucataritul pe alta data! Cum au fost racii!? Noapte buna Daniel! Cam cuminte, ce faci, pe unde umbli? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 30 Martie, 2016 , hai la somn! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dani 5 Semnalează Publicat 30 Martie, 2016 Domnule Viorel, din respect pentru colegii vechi si pentru aceasta frumoasa entitate a rulotistilor, comunicati-le colegilor un raspuns oficial si detaliat legat de bannarea mea deoarece acum din ce am citit parerile sunt impartite si aceste supozitii nu fac decat rau acestui forum care se vrea unul cu reguli bine stabilite si cu perspectiva de viitor, datorita oamenilor de calitate din care este compus.Din respect pentru dumneavoastra nu o sa comentez raspunsul oficial. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 31 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Martie, 2016 Buna dimi dragi colegi! Hai la cafea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dani 5 Semnalează Publicat 31 Martie, 2016 Neata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri