Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 Cum altfel sa te mobilizezi de dimi...decat cu o coffe si o...... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 Weekend fain! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 Week-end placut si din partea mea tuturor membrilor acestei comunitati! si bineinteles Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 Salutare dragi colegi. Un sfarsit de saptamana minunat. Si...iesiri minunate pentru cei care vor evada in natura in acest weekend. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 Weekend placut tuturor! Eu l-am inceput cu un fotbal in parcul IOR din Capitala dupa o pauza de un an! Acum am intrat in casa si stau cu o sa ma racoresc! Daniel, mi-ai deschis apetitul cu alergatul in parc si pana sa ajung sa scot bicla, am fost corupt la un fotbal, asa la deschidere de sezon! Si daca tot am inceput cu fotbalul mi-am adus aminte din amintiri! Cupa Delta Rex 2010. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 Bravo Stefane, continui sa ma uimesti mereu cu ceva nou! Nu stiam ca le ai cu fotbalul... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 Da da! Asa cat sa ma descurc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 @Stefan P succes pe mai departe in toate proiectele tale ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 faina sa aveti dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 Eu ma bag la somn mai acusica. Maine ma duc sa vizitez rulota, sa-i mai fac una, alta. Noapte buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 maine rulotesc la rulota ca si alti colegi de altfel Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 si spor la mesterit celor care va petreceti timpul pe la rulota maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 Si eu de asemenea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2016 O dimineata buna de in parc... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2016 Gata la cafea si repede la rulotit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2016 dragi colegi! Cornel, ce matinal si pus pe treaba esti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2016 Da Daniel...abia astept...sa se trezeasca si piticul si-am plecat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2016 la toata lumea. Sa vedeti cum am sa va uimesc eu. La intrare in locul nostru de campare de la Cheia a aparut un panou prin care suntem avertizati ca s-a instituit zona protejata si este interzisa camparea. Si totusi... Mai multe detalii cand ajung acasa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2016 Asta e o veste proasta Mircea, asteptam mai multe detalii... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2016 Neata! Era de asteptat asta! Daca mai tin minte colegii, ultima iesire la Cheia am si zis " nu cred ca mai dureaza mult si o sa interzica astia camparea, o sa scrie proprietate privata si gata camparea ". Uite ca am fost pocit la gura ! Vor astia sa ne ia absolut totul chiar si aerul daca ar putea ! Nemernicii !!! Saptamana trecuta cand am fost eu nu era nimic, nici o avertizare, inseamna ca e proaspata treaba! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gigi Borteanu 26 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2016 Buna dimineata, o zi de weekend minunat va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2016 Salutare, . Sincer sant intristat de vestea( rea) data de @mircea. Intradevar se incearca ingradirea drepturilor celor ce iubesc natura .. Pacat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri