Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2016 dragi colegi! O zi de luni si o saptamana frumoasa va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2016 Buna dimineata stimati colegi ! O saptamana buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2016 buna pentru toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2016 Am avut o zi grea azi, asa ca va doresc dragi colegi! Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2016 stimati colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2016 dragi colegi! Macar a voastră sa fie buna, ca a mea nu prea e, după ce am citit dimineața ultimele postări ale unora preocupati numai sa distrugă acest forum... Va asigur ca sloganul lor "După noi, potopul" se va încheia in curând si se va așterne din nou liniștea pe acest forum....sa ne lase pe noi astia mai nepriceputi, mai fraieri, cu clase sociale inferioare si sa se ducă-n lumea lor dacă nu se mai simt bine alături de noi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2016 Buna dimineata colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2016 Buna ziua dragi colegi, o zi minunata sa avem. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2016 @Daniel-P da te-a suparat tare domnul Adrian...eu zic sa nu mai pui asa la suflet ...si cred ca o sa se linisteasca ..pentru ca altfel v-a cadea el in partea cealalta ... Cea mai mare "pedeapsa" care cred ca-l va linistii este sa-i ignoram aceste iesiri ...si sa blocam toate discutiile de genul asta, din fasa PS Asa ca hai sa rulotim cu drag! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2016 Mi-au facut placere discutiile cu voi de astazi ....DAR ....fiind si maine o zi va spun ma duc sa citesc putin dupa care Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2016 Heii nea @Marian Popa..ce faceti? Faina iesirea din weekend ..am vazut pozele A mai fost cineva in camping ..sau doar voi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2016 Va salut dragi colegi! Am vazut ca topicul , , drept la replica '' a fost inchis. Ar fi bine ca astfel de topicuri sa fie sterse definitiv.Cine are chef sa-si satisfaca orgoliile pot sa o faca pe alte forumuri. Acesta trebuie sa ramana curat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2016 la toata lumea.!si am plecat la munca Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2016 Neatza oameni buni ! . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2016 dragi colegi! S-aveti o zi frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2016 Ce fac baietii? Am si eu o nelamurire...topicul asta ar trebuii sa tina loc de chat ? nu? si atunci de ce nu-l folosim ca atare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2016 Salutare oameni buni, o zi buna sa avem. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri