Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2016 34 minute în urmă, Andrei Urucu a scris: Ce fac baietii? Am si eu o nelamurire...topicul asta ar trebuii sa tina loc de chat ? nu? si atunci de ce nu-l folosim ca atare Pai nu ne opreste nimeni sa-l folosim...Asta e si scopul pentru care a fost creat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2016 Gata, hai la nani! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2016 Va culcati acum, cand doar ce am intrat in tara Glumesc... Sa aveti vise frumoase!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2016 Pai....drum bun in continuare si bine ai revenit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2016 @Viorel eu mai stau...ca la cate xls-uri am de facut ..ohoooo Si in fiecare pauza ..mai trag un ochi aici ... Cum a fost drumul..? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2016 Multumesc @Cornel Mihailescu!! Drumul a fost ok. Am citit acum de pe telefon cate ceva prin forum si se pare ca deja unii dintre colegi ne vor parasi. Am sa postez mai pe seara Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2016 Cum crezi @Viorel, Ai ajuns acasa ....de ai asa multa energie ...deja Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2016 Bine ai revenit Viorel! S-a simtit lipsa ta. Nu au decat sa ne paraseasca daca asta e alegerea lor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2016 dragi colegi! S-aveti o zi frumoasa azi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2016 Asemenea tuturor colegilor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2016 o zi buna sa aveti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2016 Matinali mai sunteti..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2016 hai ca este joi , mai avem un pic si ......gata saptamana Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2016 Da, pacat ca week-endul se anunta urat la meteo, ploua cam peste tot... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2016 Pai nu mergem la meteo @Daniel-P Parca vad ca si primavara asta este la fel de inspirata ca si anul trecut cand a plouat in ficare weekend Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2016 Salutare dragi colegi, o zi frumoasa va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 Ce liniste e pe forum !!! dragi colegi, sa aveti o zi de vineri scurta la serviciu si un week-end reusit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 Este normal sa fie liniste cand sunt calmate "spiritele" Sa aveti un weekend minunat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 Am primit cateva telefoane din partea colegilor cum ca nu pot posta in forum. Nu s-a modificat nimic in forum. Ieri s-a facut un upgrade la versiunea forumului si a aparut o problema pe care o voi rezolva in cursul zilei de astazi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 Am rezolvat problema cu postarile pe forum. A fost nevoie sa suprascriu un fisier php. Spor la forumit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 Da e OK acum...La mine merge foarte bine... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 Ziua buna! Multumim! M-am tot chinuit aseara si azi sa intru si nu stiam ce se intampla! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 Mai exista si astfel de probleme.... Curios e faptul ca unii pe Facebook, deja sarbatoresc cand apare o astfel de problema tehnica pe forum. Nu scriu cine sunt, dar oricum i-am blocat in lista mea si cat de curand vor fi banati si in forum Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 Salut Florin! Noi facem bine, dar tu ?! Verifica-ti forumul si suprascrie fisierul carre ti l-am trimis. Trebuie actualizat daca ai trecut la ultima versiune. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri