Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 14 minute în urmă, Viorel a scris: Mai exista si astfel de probleme.... Curios e faptul ca unii pe Facebook, deja sarbatoresc cand apare o astfel de problema tehnica pe forum. Pe mine nu ma mira deloc atitudinea lor... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 Salutari la toata lumea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 Buna ziua, oameni buni Un weekend minunat tuturor, Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 , salutare la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 Incepe si weekend-ul....pacat cu vremea de afara a inceput sa ploua. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 Vad ca a inceput cu vreme nu tocmai buna dar.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 Așa e, mâine ma duc la teren si am o mulțime de treaba...sper sa se mai si oprească, nu sa ploua toată ziua... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 buna, dragi colegi! Weekend placut va doresc, cu toate ca vremea nu prea tine cu noi. PS. Ce bine este pe forum, cand e liniste si pace! Eu unul, credeti-ma ca m-am cam "saturat" de atmosfera de pe forum din ultima saptamana! Parca isi bagase dracu coada!! Hai sa revenim la RULOTISM, motivul ptr.care suntem/ ne-am incris aici!!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 dragi colegi! Total de acord cu tine @costica V. ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 Vad ca au inceput sa rasara stelele peste Bucuresti! Probabil se va imbunatati vremea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 Daaa...pana maine dimineata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2016 , colegi! La noi nu ploua, tot incearca, dar este innorat, intuneric "de-ti bagi degetele-n ochi" "Noapte neagra" fara luna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2016 tutuor! Vad ca p-aici n-a plouat azi noapte...Termin cafeaua si la teren, la treaba... S-aveti o zi buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2016 Neata! Ce faci Daniel, a-i plecat cu bicla?! O zi buna si spor la treaba! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2016 Neața ! Mai lăsați dreaku scandalul ăsta , ca nu sunteți copii. Știați ca atunci când ai mai multi consumatori la rulota , masina ' nu face fața ? Va spune Gogu' . Ma refer la o rulota cu multi consumatori ( becuri multe bre). Fața , lateral, spate, etc. Eu am înlocuit tot ce înseamnă bec cu filament in detrimentul ' becurilor pe dioda. Ce ma determinat? Pe timp senin (Soare) , se vedeau foarte slab stopurile .... Acum , poezie nene nu altceva , dar cam scump Nu stiu unde trebuia postat , poate trebuie mutat in vreun topic ? Toate bune! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2016 Buna ziua , dragi colegi. . O sambata minunata sa avem. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2016 dragi colegi! Cam devreme te băgasi la scutece Stefane! Contrar la ce ma așteptam, vremea a ținut cu mine azi si am reușit sa fac ceva treaba pe la teren...Sper sa mai țină si mâine pana pe la prânz si după-amiaza poate sa ploua , nu ma mai deranjează ... O sa postez mâine seara când ajung acasa ce-am mai robotit pe-aici, acum ascult muzica si beau un pahar de vin...sau mai multe si pentru voi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2016 Pai asa ii si sta bine omului harnic si gospodar, dupa o zi de munca ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2016 Harnic si gospodar nu știu, poate ca e mult spus, fac si eu ce pot...dar recunosc ca nimic nu se compara cu un pahar la sfârșit... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2016 Sunt obosit! Am tot avut treaba zilele astea, ba musafiri....am pregatit curtea de primavara, am scos florile de la iernat... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2016 Noapte buna dragi colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2016 Gata, ajunge pe ziua de azi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri