Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2016 Neata buna! Zi frumoasa si fara peripetii! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2016 Buna ziua dragi colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2016 Salut Cornel! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2016 Am ajuns p-acasa Sunt 27 de grade in Craiova. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2016 Si p-aici e cald...Maine dupa amiaza cică revin ploile si aveam treaba la teren... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2016 Salut toti colegii de pe forum, am citit ce era de citit, v-am trimis la fiecare un gand bun de pace si intelegere.... DAR ...sunt rupt de oboseala., motiv pentru care va spun Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gigi Borteanu 26 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2016 O seara si o noapte linistita tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2016 Asa sa fie !...si un sfetnic bun pentru noi, toti membrii forumului... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2016 dragi colegi! Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2016 Noapte buna dragi colegi ! Si maine sa avem o zi mai linistita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Oleg 0 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2016 Noapte buna tuturorr.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2016 O noapte linistita si odihnitoare va doresc si eu , dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2016 la toata lumea! Va doresc o zi buna ! si am plecat la munca Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2016 Hai la o Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2016 buna la O zi faina la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2016 Buna ziua , colegi Lerida deja 19 *C. soare si liniste. Ceea ce doresc sa fie si in interiorul forumului ( caldura, liniste si voie buna) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gigi Borteanu 26 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2016 Buna dimineata, o zi minunata tuturor!Fiecare zi sa o incepem asa cum am vrea sa fie: vesela , plina de energie si bucurie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2016 Salutare ! Eu am terminat cu munca , voi ??? La Braila Ma duc sa vopsesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2016 Spor la vopsitul barcutei!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2016 în urmă cu 6 ore, Viorel a scris: Spor la vopsitul barcutei!! Multumesc ! E ora 19 , am terminat, am vopsit numai fundul barcii , sa vad cand o dau la apa, acum e innorat la Braila si cred ca si maine la fel s-ar putea sa ploua sigur Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2016 dragi colegi! Acum ajunsei si eu acasa, plecat de azi dimineata la teren cu mestereala... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2016 @Daniel-P nu te mai plange, ca sa vezi si tu cum este sa fi mosier Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri