Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2016 (modificat) Vreme buna in vest!Usor racoare 4ºC, cer senin. Modificat 22 Aprilie, 2016 de Drinovan Ovidiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2016 buna ! Acum, 12° si soare, se pare ca si astazi vom avea o zi "reusita"! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2016 deagi colegi! S-aveti o zi scurta azi la serviciu si un week-end cât mai plăcut ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2016 dragii mei , Sa aveti o zi frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2016 Salutari colegilor, timp uratel aici si sta sa ploua. O zi placuta tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2016 Salut Cornel! Vino in Romania ca e cald si bine De fapt, mai mult cald, ca bine...... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2016 @Viorel o sa vin dar prin .....iulie.atunci am concediu. si pana in septembrie vreau sa , , inrosesc " rotile la rulota, hahahaha. O sa trec si prin Craiova ca am acolo niste verisori minunati. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2016 Daca ajungi in Craiova sper sa-ti faci timp sa ne cunoastem live Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2016 Bineinteles, e o mare placere sa cunosc cat mai multi colegi. Negresit vom bea o cafea impreuna. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2016 Drum bun colegilor care se indreapta spre Cheia si le doresc multa voiosie, gratare bogate, sprituri reci si armonie. Un timp excelent. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2016 Weekend placut tuturor! Eu l-am inceput bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2016 In acest weekend avem parte de multa disctractie si voie buna!!!!!!!!! Bucurati-va de rude, de prieteni si de cei dragi, care serbeaza in aceste doua zile!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2016 si La multi ani ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2016 O zi buna sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2016 (modificat) Ziua buna dragi colegi Un weekend minunat Colegilor care sant deja implicati in , , ieseli " le doresc distractie maxima, gratare incinse, berica la...rece si timp minunat De Sfantul Gheorghe LA MULTI ANI sarbatoritilor. Modificat 23 Aprilie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Pantazi 0 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2016 in primul rand La multi ani sarbatoritilor si un weekend minunat la toti colegii de pe forum! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2016 buna, buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2016 Ziua buna! La Giurgiu a plouat! O ciorbita de peste cu apa de dunare! Acum a inceput sa se lumineze si astept prepararea gratarului cu continut de dorada si scrumbie de dunare si vin bun de buturugaaaa!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2016 (modificat) Salutare dragi colegi Acum am ajuns acasa din Andorra. A fost f frig desi era soarele pe cer. O seara placuta tuturor Modificat 24 Aprilie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2016 O seara faina! Aici a plouat aproape incontinuu, acum a inceput din nou dupa o ora de intrerupere! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2016 Acum am ajuns si eu acasa! Pana la urma am avut parte de vreme buna! Ploaia sa oprit si am facut gratarul in tihna! Tocmai cand plecam de la Giurgiu a inceput sa picure si cand am intrat in Bucuresti am constatat ca tocmai ce se oprise dintr-o ploaie buna! Erau numai balti! Noapte faina tuturor si o saptamana cu spor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2016 Eheeee...asa gratar pe cinste merita facut si pe ploaie. Sa va fie de bine . In continuare sa aveti , , ieseli " minunate dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri