Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2016 buna Dupa o noapte friguroasa, acum este soare si frumos! O zi buna va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2016 O zi frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2016 dragi colegi! O zi frumoasa si însorita tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2016 Va salut! Am inceput o saptamana a patimilor cu cateva probleme personale si nu am prea avut timp sa intru pe forum Sper sa recuperez..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2016 Buna ziua dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2016 ! Zi destul de frumoasa azi! Sa vedem un urmatoarele zile cum va mai fi! Grea e asteptarea cand stii ca trebuie sa pleci! Parca abia astept sa vina ziua de duminica(posibil sa plec duminica); ca niciodata, nu mai am rabdare, sunt atat de nerabdator!!!! O noapte faina sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2016 dragi colegi! Am avut o zi incarcata azi, hai sa vedem ce e nou p-aici! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2016 Meci si dupa am fugit la munca Noapte buna dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2016 sunt frant si eu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2016 Pe maine dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2016 Buna dimineata dragi colegi Astazi voi iesi la Gura Dobrogei pe perioada Pastelui. Va doresc un Paste fericit Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2016 buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2016 Buna ziua si de la mine dragi colegi. Lerida ...vreme de... Doar 11 * C si...ploua mocaneste. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2016 Ziua buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2016 în urmă cu 4 ore, Draghiciu Dumitru a scris: Buna dimineata dragi colegi Astazi voi iesi la Gura Dobrogei pe perioada Pastelui. Va doresc un Paste fericit Sa ai vreme frumoasa nea Mitica! Sarbatori fericite! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2016 De azi am sofer personal, asa ca pot sa linistit... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2016 Felicitari. Asa ca.....boierul tot...boier. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2016 oriunde sunteti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2016 noapte buna si din partea mea... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2016 tuturor! S-avem o zi frumoasa azi si scurta la serviciu, ca mai e putin si vin sarbatorile! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2016 Si cu pofta la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2016 Neata buna ! Neata buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2016 buna Si din nou, ploua, ploua! A inceput, usor, usor dar acum conteneste! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri