Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Mai, 2016 Salut Cornel! Ai simtit nevoia de o schimbare si ti-ai pus o noua poza la profil... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Mai, 2016 Este barbat adevarat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Mai, 2016 Ziua/seara buna! Azi, cadite si plimbare sa-l vizitez pe Decebal de pe malul Sarbesc si de acum iar la cadite! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Mai, 2016 dragi colegi! Celor care tot mai comenteaza pe unde apuca ca forumul e "in cadere libera" si incearca sa-i mai convinga si pe altii de aberatia lor, nu ma pot abtine sa le dau o veste proasta: Domnilor carcotasi, numai in ultimele 3 zile ( 3.4 si 5 mai) 20 membri s-au inscris in forumul nostru, 3 dintre ei urmeaza sa confirme mail-ul de inregistrare...Acest lucru nu se datoreaza cuiva anume, ci tuturor membrilor acestei comunitati, pe care ii leaga aceiasi pasiune comuna, care iubesc linistea si intretin o atmosfera frumoasa si o ambianta placuta pe forum... Va multumesc inca o data tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Mai, 2016 SI Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Mai, 2016 Salutare, @Daniel-P Mai facem si noi schimbari de......primavara, Cum eu de moment nici nu ma pricep la rulotism ( nu am tras si nici nu am dormit niciodata intr-o rulota ) Macar cu ceva sa contribui si eu pe aici.( nu numai sa , , cersesc" ) . Mai o poza , mai un buna ziua, un mic comentariu , mai o , , bucatareala " si din pacate si cate-o contradictie . Astept vara sa ies si eu cu rulota si sa impartasesc cu ( si la ) colegii mei , , aventurile " mele. Atat cat ma voi pricepe. ------------------ Pe maine la......( cum eu lucrez de noapte cafeaua o servesc dupa ora 11 ) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 la toata lumea! Am baut de dimineata, acum ma duc sa scot apa din dupa care umblu teleleu prin oras.O zi buna si nu numai La Braila e binisor , a iesit merge, e placut Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 tuturor! Eu cred ca ies la o alergare prin parc, ca n-am mai alergat demult... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 dragilor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 tuturor! Cine poate sa promoveze aceste lozinci ca forumul este "in cadere libera", decat cei care nu vor decat sa faca rau, sau crapa de invidie?! Dar, ei cu vorbele aiurea, noi cu activitatea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Asa e... Si sa nu uite ca "Nu mor caii, cand vor cainii"... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Sau ..., , cainii latra, caravana trece" in cazul de fata , varianta adaugita , , barfitorii barfesc, isi vad de treaba lor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Hai ca alergai si azi de "m-am omorat"...dupa o tura de parc, m-a gonit ploaia acasa...Cand am ajuns acasa, s-a oprit ploaia si a iesit soarel... Mi-e si soarta asta impotriva, tine cu burta mea... Acum plec teleleu, vorba lui @Sorin Leitoiu, sa cumpar niste materiale de mesterit in week-end pe la teren... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Este bine ca ploua, ca doar nu a mai plouat de mult... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Buna ziua dragi colegi, In Lerida e ca in emoticon .si ca in filmul indian ...un soare si doi nori. O zi buna tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Ziua buna @Cornel Mihailescu. Si la Herculane e soare ca la tine. Acum merg sa dau noroc cu Decebal. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 @Stefan P, Iti doresc o vacanta minunata si un tratament sa-ti intre in---, , oase " Sa ciocnesti cu Decebal o si din partea mea. Relax, voie buna si delicatesuri bune sa ai pe masa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Multumesc @Cornel Mihailescu. O sa ii transmit salutari si din Lerida. Mai am doua zile si se termina vacanta. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 In ultima ora, Stefan P a scris: Ziua buna @Cornel Mihailescu. Si la Herculane e soare ca la tine. Acum merg sa dau noroc cu Decebal. Pai ce-ati facut ma nene, ma? Beti fara mine? Iara pe barosaneala? Uite, de necaz am desfacut o bere, na! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Gata @Daniel-P Hai cu totii la o bere ...aferenta ( tot pe uscat...tot pe uscat stai? ) Am facut...aprovizionarea....hahahah Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Hai... Eu nu mai stau pe uscat, am trecut deja la a doua...adevarat praduitor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 (modificat) Din Moldova in Banat Cu pofta si cu placere Din Sighet pan" la Constanta Hai colegi sa bem o bere Asta asa ca sa includem toti membrii ....pe barosaneala la o bere aferenta Modificat 6 Mai, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Zi frumoasa si cu soare la Cazanele Dunarii... Malul Sarbesc pe unde am fost ieri si Decebal... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Esti de belea Cornele... Ne-ai compus rime, ai schitat si harti, numai sa meaga berea... Hai! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Unitate...voiosie...bun simt Ca de restul nu ducem...lipsa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri