Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 M-a apucat o pofta de carnati proaspeti, aoleu mama! Asa ca dau o fuga pan' la Auchan sa cumpar cativa si sa-i arunc maine pe gratar la teren... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Noapte buna dragi colegi. Eu ma retrag la cadite. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 @Stefan P. Relaxare placuta.Dupa Decebal ( multumim de foto ) ciocneste si pentru mine cu , , caditele " Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Buna seara dragi colegi, @Stefan P daca mananci o pljeskavica la sarbi sa te gandesti te rog si la mine . Anul trecut am fost in concediu la Eselnita si am mancat pljeskavica la Kladova. Numai bine tuturor si un weekend fain!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 @lungu marin, am creat o sectiune de Reclamatii in forum si daca nu esti la zi cu acest forum si cu Regulamentul lui, afla ca ai primit un avertisment, iar la al doilea vei fi banat. Nu iti scriu decat sa respecti ce este in forum si s-o lasi mai usor cu atentionarile. Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Pe maine dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Cam atat pe ziua de azi stimati colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Ai luat o decizie foarte buna si chiar te rog sa o si respecti. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Ionita 25 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Ce aveti oameni buni? Vad ca toata lumea se cearta cu toata lumea. Cand am venit pe acest forum era cu totul alta atmosfera. Incercati sa fiti mai toleranti... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Nu se cearta nimeni, chiar daca exista intentii din partea unui coleg care nu acceaza forumul decat cu acest scop. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Mai, 2016 Noapte buna. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 7 Mai, 2016 Buna dimineazta de aici din Marea Caspica , unde este o ceatza de iti bagi singur degetele in ochi ! O zi buna va doresc si plina de soare ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Mai, 2016 dragi colegi! Aici e soare si frumos deocamdata, imi termin cafeaua si plec la mestereala... S-aveti un week-end asa cum vi-l doriti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 7 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 7 Mai, 2016 Neata tuturor! In vest e super frumos! Cine doreste poate sa mearga la: -Sarbatoarea narciselor la Negrasi-Arges 8 Mai - sarbatoare campeneasca Duminică, începând cu ora 11, se vor organiza un spectacol folcloric şi o masă câmpenească! -Magia baloanelor la Razboieni, Comuna Ion Neculce-Iasi 6-8Mai - primul festival al baloanelor cu aer cald din MoldovaMagia baloanelor Weekend fain! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 7 Mai, 2016 La Tg Jiu: Distracţie la „Sărbătoarea Narciselor“ de la Preajba Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Mai, 2016 Buna ziua dragi colegi. Un weekend minunat va doresc. Lerida cu nori si soare si...20* C. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Mai, 2016 Salutariacum am ajuns acasa DAR e ora 16, 30 si ploua cu galeata. Poate nu tine mult si am observat si bucati mici de gheata, ceea ce nu este bine deloc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Mai, 2016 Ziua buna! Zi foarte frumoasa si cu soare la Herculane! Ultima zi de balacealaaa. Maine plec spre casa! Astazi am stat pe langa casa, am mai mesterit pe la rulota, program administrativ. Am reusit dupa 4 ani sa rezolv si sa repar stopurile/pozitie de pe spate partea de sus la rulota! Tot m-am rugat de unul altul dar nu ia dat de cap dar pana la urma am rezolvat eu. Un weekend frumos tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 7 Mai, 2016 17 minutes ago, Stefan P said: Ziua buna! Zi foarte frumoasa si cu soare la Herculane! Ultima zi de balacealaaa. Maine plec spre casa! Astazi am stat pe langa casa, am mai mesterit pe la rulota, program administrativ. Am reusit dupa 4 ani sa rezolv si sa repar stopurile/pozitie de pe spate partea de sus la rulota! Tot m-am rugat de unul altul dar nu ia dat de cap dar pana la urma am rezolvat eu. Un weekend frumos tuturor! ... ce- si face omu' cu mana lui ...., drum bun s-aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Mai, 2016 @Cristian H multumesc! Si tie o zi faina tare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 7 Mai, 2016 buna la toti colegii !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Mai, 2016 nea Costica! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 7 Mai, 2016 Salut Viorel, iti doresc o seara buna si LINISTITA !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri