Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Mai, 2016 , Drum bun la intoarcere @Stefan P. Seara frumoasa domnilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Mai, 2016 la toti colegii ! A mai trecut o zi ............din viata, offfff Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Mai, 2016 -------------- Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Mai, 2016 Buna dimineata. Am pormit spre casuta. O duminica frumoasa sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 8 Mai, 2016 Buna dimineatza! O zi buna va doresc , frumoasa comunitate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 8 Mai, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Mai, 2016 O duminica frumoasa, chiar daca afara este innorat Drum bun @Stefan P !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 8 Mai, 2016 3 hours ago, Stefan P said: Buna dimineata. Am pormit spre casuta. O duminica frumoasa sa aveti! Drum bun, @Stefan P ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Mai, 2016 Ziua buna, dragi colegi. Si aici e cerul plin de nori si chiar racorica , 16* C. O duminica placuta tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 8 Mai, 2016 ...apus de soare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Mai, 2016 Frumoasa poza @Cristian H. Am ajuns in Bucuresti. Urmeaza sa merg la un botez dar nu prea am chef. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Mai, 2016 Bine ai revenit @Stefan P Cu chef sau fara....chef ( stii tu pofta vine mancand )iti doresc o petrecere cat mai frumoasa . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 8 Mai, 2016 ..cu un "ciocanel" de tzuica, o sarma , un spritz s-o friptura buna anulezi toata oboseala, ... apoi esti ca nou @Stefan P .., distractie placuta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Mai, 2016 în urmă cu 2 ore, Stefan P a scris: Frumoasa poza @Cristian H. Am ajuns in Bucuresti. Urmeaza sa merg la un botez dar nu prea am chef. sotia mea Stefan, are in astfel de cazuri urmatoarea vorba : nu ne facem probleme ca ne cheama, sa ne facem probleme atunci cand nu ne-o mai chema nimeni "asa ca, petrecere frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Mai, 2016 @Cornel Mihailescu, @Cristian H , @Sorin Leitoiu, multumesc tuturor! Asa este, cheful vineee....!Am ajuns cu bine acasa si acum sunt la masa imi fac chef de...., incerc sa intru in joc sa anulez oboseala! O zi buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 Buna dimineata! O zi buna va doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 Buna dimineata , Aici ploua si e si cam frig. In rest ...numai de bine sa auzim dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 Neata buna si o saptamana cu spor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 dragi colegi! S-aveti o săptămana frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 stimati colegi ! Braila, picura mocaneste si este frig in rest , numai de bine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 Targu Jiu, ... ploua in averse, ...vreme de somn, facut copii & numarat bani Saptamana excelenta va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 @Cristian H daca si copiii ies asa ca vremea asta....mai bine numeri banii sau cel mai sigur somn! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 @Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri