Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 Rog colegii mai tineri sa nu mai faca apropouri cu tenta sexuala, in functie de starea vremii . Mai sunt in forum si oamenii cu o anumita varsta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 Cred ca era vorba despre copii xerox Sorine, nu de altceva... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 Asa da . Oare ?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 (modificat) Buna seara, In acest weekend i-am cantat si eu Marii Negre "Ma-ntorc la Tine iar si iar Mare Albastra/Cum se intoarce valul tau, vesnic la mal Ma-ntorc la Tine iar si iar Mare de soare/Si-as vrea sa-ti fiu doar eu mereu, unicul val" Am fost initial la Olimp, iar apoi intre statiunea Eforie Nord si Eforie Sud, mai exact langa tabara scolara. Binenteles ca intre timp a aparut o noua cherhana exact langa tabara si un postament mare de ciment care sincer nu stiu la ce foloseste. Vremea a fost foarte frumoasa, mi-am incarcat bateriile pentru o saptamana plina dar la intoarcere a ploua torential si era un trafic de cosmar . Initial am vrut sa ajungem la Corbu dar n-a fost sa fie, poate alta data..... O saptamana usoara va doresc!!!! Modificat 9 Mai, 2016 de Cristina D. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 Felicitări @Cristina D. si mulțiumim pentru postare si imagini! Vad ca te descurci foarte bine si cu cântatul si cu pozele! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 dragi colegi. Va doresc o saptamana plina de "succesuri"!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 Ce faci "Mosule"? Ai aparut pe "ecran"? Ai inceput PROCEDURILE/baile??? Cum e acolo, e bine?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 E timpul sa va spun Maine am probe cu si plec dis de dimineata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 Noapte buna, dragi colegi Ma pregatesc sa plec la munca....ploua foarte tare si...numai chef de treaba nu am . Macar voi sa aveti un somn linistit..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 Servici usor Cornel, ma bag si eu la nani... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 10 Mai, 2016 draga comunitate , la mine e ceatza si frig ...si urit..bate un vint dinspre mama Rusie.. O zi frumoasa va doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Mai, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Mai, 2016 ... La noi se arata o zi frumoasa azi, cred ca ies un pic la alergare... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Mai, 2016 Neata si din partea mea, dragi colegi Ceata, umezeala ( a plouat marunt toata noaptea) si in jur de 16* C. Va doresc o zi minunata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 10 Mai, 2016 la toti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Mai, 2016 buna tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 10 Mai, 2016 Cu gandul la cum o sa pun eu panoul solar fara se dau gaura in acoperis, cum si cu ce sa il lipesc fara sa il ia vantul, cum o sa fac sa nu se vada firele , cum o sa fac sa nu ma afle nevasta ca bag iar bani in ma culc cu gandul ca si maine este o zi si am tot timpul Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Mai, 2016 @Sorin Leitoiu Dai drumul la lucrare si o scoti tu la cap.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 10 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Mai, 2016 va spun si eu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Mai, 2016 Si eu.....fug la munca Noapte buna tuturor.------- Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri