Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 va spun , la mine e senin, pare sa fie prima zi mai frumoasa dupa o saptamina cam mohorita. Incepem o noua zi de munca, asta e..cineva trebuie sa mai si munceasca. Stateam aseara si ma gindeam , muncim -toata viata alergam dupa bani, sa ne fie mai bine, sa o ducem mai bine. In cazul celor care muncim pe mare ( navigatori sau Offshore ) numaram zilele care le mai avem pina ajungem acasa , pina ajungem la cei dragi noua , dupa care iar o luam de la capat .. Am avut un coleg care la un moment dat a zis...ptr mine e de ajuns -nu e viata destul de lunga sa ma pot bucura de ea, nu luam cu noi nimic din viata asta . Deci , bucurati-va de orice clipa ! O zi buna va doresc de aici din Marea Caspica . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 Asa e @Razvan Marinescu, ai dreptate...tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 buna dragi colegi, Si astazi tot pe ploaie...tot pe ploaie. Dar....sa ne bucuram de toate zilele, fie ca sant urate sau frumoase. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 Lasa Cornel sa mai ploua si pe la voi, ca pe noi ne-a omorat... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 Pffff, ziua nu ma deranjeaza ca ploua. Dar noaptea e un chin pentru mine.Eu fiind distribuitor de presa...mai mult pe afara lucrez. Insa...asta e...vin si vremuri mai....bune. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 Asa e... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 la toata lumea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 O zi cu soare la toti colegii! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 Salutare colegi! Si asta inseamna viatza (grea ) de rulotist, ...pregatim urmatoarea iesire 13-15.05 (daca ne lasa vremea) Baia de Fier/Pestera Muierii, ...cu plimbari prin zona, ... spre Horezu (via Vaideeni), pe cel mai frumos drum din Oltenia.Cel mai frumos drum al Olteniei începe la Vâlcea şi se termină la Jiu O zi buna in continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 Spor la treaba @Cristian HIeseala cat mai placuta cu timp frumos , gratare si voie buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 @Cornel Mihailescu, speram sa fie vremea buna, ... gratare si voie buna sunt din plin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 @Cristian H daca vremea este buna, restul vine de la sine. Si totusi, cand esti cu cel drag, nici vremea nu conteaza.Drumuri bune ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 37 minute în urmă, Cristian H a scris: Salutare colegi! Si asta inseamna viatza (grea ) de rulotist, ...pregatim urmatoarea iesire 13-15.05 (daca ne lasa vremea) Baia de Fier/Pestera Muierii, ...cu plimbari prin zona, ... spre Horezu (via Vaideeni), pe cel mai frumos drum din Oltenia.Cel mai frumos drum al Olteniei începe la Vâlcea şi se termină la Jiu Vad ca te ajuta foarte mult si tehnologia, spor la treaba! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 9 minutes ago, Sorin Leitoiu said: @Cristian H daca vremea este buna, restul vine de la sine. Si totusi, cand esti cu cel drag, nici vremea nu conteaza.Drumuri bune ! Merci @Sorin Leitoiu! @Daniel-P n-avem ce ne face, ne adaptam la lumea in care traim Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 Bravooo @Cristian H foarte tareee!!! Ce ma manca calcaiele sa vin si eu dar tocmai ce m-am intors si ma concediaza daca plec iar! Tocmai si eu trebuie sa ma apuc de spalat cortul, si tot la varianta ta ma gandisem si pe unde e mai patat sa frec cu cif crema ca merge bine! Tocmai ce am observat ca pagina "discutii online" a ajuns la numaratoarea 100. Asta inseamna ca a fost activitate intensa! Trebuie sa jubiliem Bravo. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 3 hours ago, Stefan P said: Bravooo @Cristian H foarte tareee!!! Ce ma manca calcaiele sa vin si eu dar tocmai ce m-am intors si ma concediaza daca plec iar! Tocmai si eu trebuie sa ma apuc de spalat cortul, si tot la varianta ta ma gandisem si pe unde e mai patat sa frec cu cif crema ca merge bine! Tocmai ce am observat ca pagina "discutii online" a ajuns la numaratoarea 100. Asta inseamna ca a fost activitate intensa! Trebuie sa jubiliem Bravo. ...sper sa fie de bun augur, eu am "deschis-o" Noapte frumoasa colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 ! Iara pe barosaneala colegi? Si cu aferenta? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 Pentru , , PAGINA'' 100 ..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 colegi !! Pai ce faceti, nu sarbatorim??Gata la culcare?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 Mai sarbatorim si maine... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 Noapte buna dragi colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri