Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 12 Mai, 2016 frumoasa comunitate ! La mine este soare , o dimineatza superba , soarele se oglindeste in luciul apei . Nu pot face poze (politica companiei ) , un peisaj superb ! O zi buna va doresc si multe realizari ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Mai, 2016 dragi colegi! Sa beti cafeaua cu placere si s-aveti o zi buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Mai, 2016 Placerea laeste binevenita! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 12 Mai, 2016 Neata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Mai, 2016 la toata lumea ! La Braila este soare, cald si bine. Am baut de mult si acum , , forumesc " Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 12 Mai, 2016 ! Vreme urata afara , ... cred ca-mi strica planurile de weekend. Bine ca suntem la"barlog" si putem savura in tihna un ceiutz fierbinte. Zi frumoasa colegii! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Mai, 2016 Buna ziua dragi colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 12 Mai, 2016 dragi colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 12 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Mai, 2016 Noapte buna, dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Mai, 2016 si in continuare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 O zi buna va doresc ! O zi frumoasa se anunta la orizont ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan S 1 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 Buna ziua si din Lerida. Azi este soare si destul de cald. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 Weekend placut! Eu l-am inceput cu o scrumbie la gratar pusa la saramura de o luna si niste lapti de crap proaspeti dati prin malai si seminte de susan facuti la grill si un vin buuuunnnnn, ca dupa saramuraaaaaa!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 @Stefan P..........gand la gand cu bucurie. Si eu tot peste am facut azi. Sa ai pofta . Un weekend minunat . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 Multumesc @Cornel Mihailescu! Sa ai pofta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 si weekend placut !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 Bai oameni buni , terminati cu pozele astea seara ca am zabalit tastatura Din cauza voastra trebuie sa ma duc sa mananc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri