Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 Pofta buna @Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 frumoasa comunitate ! Aici e un pic de ceatza, dar sunt sigur ca o sa iasa si soarele . O zi frumoasa si un sfirsit de saptamina frumos va doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 la toata lumea.! La Braila este soare, cald dupa ploaia de ieri cu piatra , cand am zis ca-mi sparge geamurile la masina. Acum este o alta zi frumoasa , ceea ce va doresc si voua Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 dragi colegi! Se anunța o zi frumoasa azi, sa aveti un week-end plăcut si cu de toate cele aferente! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 AMR 2 ore la serviciu si o tai la teren unde ma așteaptă invitatii cu grătarul pregătit si lichidele aferente... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 Bucuresti vreme faina ca in poza si plictiseala.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 Sa aveti parte de vreme frumoasa si multa distractie! Eu unul, ma enerveaza rau vremea asta atat de schimatoare Din clipa in clipa cred ca va incepe sa ploua si sunt invitat dupa amiaza la un gratar. Sa ma duc....sa nu ma duc..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 Viorel, mergi linistit. Ce bun e si gratarul pe ploaieeee! O spun din experienta de acum ceva vreme. Afara ploua mocaneste, m-am mutat cu gratarul de sub un brad sub altul caci eram la munte, pana a inceput sa ploua pe sub toti si frig afara. Suflam in maini de frig si luam cate o pulpita direct de pe gratar si ne mai incalzeam. Desi eram ud nu am plecat pana nu am terminat de mancat gratarul. Si ca sa nu ud banchetele am pus saci menajeri pe ele. Asa ca nu sta pe ganduri, nu rata momentul, astea sunt cele mai frumoase.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 O fi bun, nu zic nu, mai ales ca ma intalnesc cu prieteni carora nu le lipseste buna dispozitie.... Cred ca o sa ma duc , cu toate ca trebuie sa caut ceva pe Olanda si sa dau cateva telefoane, fiindca luni plec intr-acolo. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 Hai sa ai pofta atunci! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 Buna ziua la toți colegii, la Zalau este urat , a plouat mărunt e rece si sufla un vânt tăios care nu te lasă sa mai faci una alta pe lângă casa asa ca am mai răsfoit forumul si va salut din Ardeal ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 @Viorel si verisoara mea ne invita la un gratar....va astept stimati colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 Buna Sorin, verisoara știe sa facă si peste la grătar ? nu de alta dar la un peste m-as băga ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 Daca vremea e cum e, mi-am luat ustensila si am iesit afara la ”coltul bucuriei” sa continui sa lucrez si sa termin de povestit lucrarea mea.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 in continuare weekend placut On 14.05.2016 at 15:37, Ciurea Sorin a scris: Buna Sorin, verisoara știe sa facă si peste la grătar ? nu de alta dar la un peste m-as băga ! Pestele sunt EU...... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Mai, 2016 , ! O zi frumoasa si calda la Braila, ceeace va doresc si voua Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 15 Mai, 2016 Ce va mai plac "verișoarele"....! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 15 Mai, 2016 de la Pestera Muierii! Soare, frumos ..., speram sa fie o zi perfecta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri